Romanita Iovan in Tabu de februarie – culise

Stirea ca noua noastra coperta e Romanita Iovan a facut ocolul presei mondene si al site-urilor de birfe & fashion. Se rostogoleste ca un bulgar si probabil, pina marti cind revista ca fi la chioscuri, vor mai aparea comentarii.

Iata citeva info din culisele acestui cover story.

*
Am avut o alta coperta pentru februarie pe care am facut-o pe 30 decembrie.
Dupa ce Lavinia Gliga a stat de vorba cu Romanita (pe care ne-o doream o coperta viitoare) si i-a spus ca e insarcinata, ne-am schimbat planurile. Noul shooting a fost facut pe 12 ianuarie.

Am avut noroc ca Lavinia a facut interviul cu Romanita. Nu stiu daca altcineva ar fi dezvoltat o relatie de familiaritate cu Romanita ca sa i se faca marturisirea in cauza, dar stiu sigur ca, din echipa noastra, doar ea sau Cristi Lupsa ar fi putut sa o scrie in formula narativa.

Asa ca marti veti putea citi un subiect de tabloid – viata tumultuoasa a unui designer – scris cu o structura care plaseaza informatiile la un nivel up market, ducindu-le departe de zona tabloida. Pentru cei care o cunosc pe Romanita, textul va produce reactia “exact asa e ea!”, pentru ceilalti va fi o privire de aproape prin casa si viata ei.
Sunt tentata sa va dau citeva din cheile care fac ca textul sa reflecte atit de mult din personalitatea Romanitei (ca tehnica de scris), dar stiu ca instinctul de cititor va functiona perfect si prefer sa citesc reactii nealterate de nicio alta parere.

Stiu insa ca multi dintre colegii nostri de la tabloide au acum necazuri. Nu stiu cum sa citeze din interviu.

*

Shootingul a fost realizat de Gabriel Hennessey la Opera Romana. Stylingul ii apartine lui Catalin Enache. Make-up Dana Argesan.

Fotografia care ilustreaza acest post nu e niciun pic prelucrata. A fost primul cadru care s-a tras.
Mi-a plct mult o secventa de la realizarea acestei fotografii: ne uitam la computerul lui Gabi urmarind luminile si atmosfera, iar Romanita a ramas in cadru nemiscata, in pozitia agreata cu fotograful, mai bine de 5 min, chiar daca noi faceam altceva.

Shootingul a durat 7 ore. Romanita venea dupa o noapte in care Albert se trezise de multe ori cerind lapte. Ne-a povestit cum i-a pregatit laptele pe la 4 dimineata. Am ris de Albert si de cum spune doar Da si Nu.

Fotografiile care apar in revista au retusuri minimale. Am recunoscut cu totii ca arata incredibil.

*
Miine noi posturi despre culisele altor subiecte din Tabu de februarie

8 Comments Published

Abia astept sa citesc revista. Marturisesc ca nu mi-e simpatica deloc Romanita, dar cine stie…

15 years ago / Reply

In numele artei am sa urmarim rezulatul….

15 years ago / Reply

Da,in libertatea,au bagat o poza de arata mai bine ca mine.In orice caz ,la virsta ei, care nu prea e clar care este,era buna pentru pilotat la Tarom.Sunt curios ce subiect tabu(=interzis)ati abordat.

15 years ago / Reply

cati ani are diva?? romanita..despre ea era vorba:))

15 years ago / Reply

Abia astept revista, asatzi de dimineata am cautat-o la chioscuri si nu era, poate cand merg spre casa…

15 years ago / Reply

Da, are 42 de ani, arata bine si probabil e isteata foc in afaceri. Altfel nu se diferentiaza cu nimic de multimea de vedete autohtone, care si-au facut banii…cum au stiut ele mai bine. Si care in afara de fizic, haine si viata personala tumultoasa, nu au mare lucru de afisat. M-as fi asteptat ca Tabu sa promoveze femei care chiar au povesti interesante si ce-au facut au facut prin ele insele. Cum esti tu, Cristina.

15 years ago / Reply

Nu stiu cum e materialul, dar poza parca e din primul numar din Tabu. Adica ultra kitchoasa!!! Bafta!

15 years ago / Reply

am vazut o poza izbitor de asemanatoare avand-o protagonsita pe nicole kidman. cat despre romanita iovan, ca si creatoare de moda, a vazut cineva vreo haina facuta de ea? de mondena, nu zic, e mondena, dar nu imi dau seama din ce cauza

Leave a Comment


− 2 = five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!