urari:)

Va urez sa aveti o zi frumoasa astazi si LA MULTI ANI! ma bucur sa aflu ca sunteti si dumneavostra Capricorn, si eu sunt unul 🙂

*

SANATATE SI PUTERE DE MUNCA!RAMANETI ASA CUM SUNTETI,PENTRU CA SUNTETI MINUNAT….LA MULTI ANI!

*

 

Astazi voi fi purtatoarea de cuvant a inca patru persoane care nu au cont pe facebook, dar care, auzind ca va tot scriu, au dorit sa va transmita, in mod special, cele mai bune ganduri. Este vorba despre patronii publicatiei specializate in constructii la care colaborez, Fereastra, Valeriu Marinciu, Vasile Deaconu si Ilie Agachi si despre colega …  Read Moremea tot de acolo, Dora Mirita! Oricum, daca ar fi sa mai adaug toti simpatizantii numai pe care-i cunosc s-ar strange o lista de vreo zece pagini. Unii dintre ei n-au nici macar acces la internet, dar suntem multi oricum, asta era ideea si, dupa trecerea partidului in opozitie, am devenit si mai multi!
Un sincer si calduros la multi ani pentru maine, multa sanatate, fericire si cat mai multe realizari, pentru ca de realizarile dvs. chiar suntem legati si noi, romanii!

*

Umit posted Happy Birthday by Stevie Wonder .
Umit says: “H.E. Calin Popescu Tariceanu La Multi Ani…. Salutari Din Ankara/Turcia Umit Sepitci”

*

azi, pe pagina de facebook a lui Calin Popescu Tariceanu.

3 Comments Published

15 years ago / Reply

impressive…

15 years ago / Reply

Buna, Cristina!

Voiam doar sa te intreb: o cunosti pe Dora Mirita, de la Fereastra? Sunt o veche amica de-a ei si poate imi spuneai cate ceva despre ea. Am vazut ca ai amintit-o aici.

15 years ago / Reply

nu cunosc pe nimeni din post-ul asta

am dat copy paste de pe facebook la tot felul de chestii descoperite:)

Leave a Comment


two + 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!