Miss Romania 2009 – o papusha gonflabila

am primit de citeva zile programul duduii care e Miss Romania 2009 si care se plimba prin America sa arate lumii frumusetile mioritice.

(in program era mult coafat si pensat, unde a asteptat alaturi de nush ce vedete de la Hollywood, ceva intilnire cu fotbalisti si alta intilnire cu H. Hefner, pt ca desigur, ne intereseaza sa-i creasca ratecardu’… ei, nu lui)

intrebarea mea e: cine naiba a ales-o drept Miss Romania pe duduia asta din poza care arata ca o papusha gonflabila cu parul ars si tocit? si care e f f tarancutza, dupa look. poate o stii sa recite din shakespeare, dar ultima data cind am auzit eu de Miss Univers era cu sa fii frumoasa.

la cerere mai am si alte poze odioase cu ea.

10 Comments Published

15 years ago / Reply

Hihi.. eram la Vaslui in camera de hotel (si suspinam dupa stim noi cine dimpreuna cu d-ra reporter) atunci cand s-a intamplat alegerea reprezentantei noastre pt Miss Univers sau cum se cheama. Haios este ca pe oricare alta ar fi ales ar fi fost mai frumoasa.. chiar aveau de unde. Nu stiu cate erau si inteligente dar de aratat aratau chiar foarte bine unele.

15 years ago / Reply

Cristina: mare dreptate ai. chiar ca-i odioasa. am vazut azi cel putin 20 de femei superbe intr-o plimbare de la victoriei la romana. ps am vrut sa spun mai frumoase, dar tipa asta nu poate fi considerata frumoasa si as fi gresit.

15 years ago / Reply

Cam dezamagita de domnisoara de fata. M-am uitat de curiozitate pe site-ul concursului, pentru a vedea celelalte concurente… Si cred ca se putea mai bine.

15 years ago / Reply

Doamne fereste!:(( de ce trebuie sa ne facem tot timpul de rusine, mai ales peste hotare?:(( Nu pot sa cred!

15 years ago / Reply

sunteti invidiosi pentru ca miss Romania este o moldoveanca!sa va fie rusine!au plecat atatea femei destepte din acest tinut denigrat de voi si care nu au facut tara de ras !plimbarile mai sus amintite au fost sub influienta unei nopti albe in care toate pisicile negre sunt superbe(citeste aspectuoase dar gaunoase)!!!este frumoasa bianca si spirituala!mai exista asa ceva in bucuresti????nu cred dupa cate aud!!!

15 years ago / Reply

la fel cum a mentionat si doamna de mai sus spun ca vi s-a urcat invidia la cap vad ca pentru voi conteaza mai mult frumuetea decat inteligenta….dar ea le are pe amamndoua……..si nu spun toate acestea pt. ca sunt din Piatra Neamt si sunt fata colegului tatalui ei de clasa, ci pentru ca asta cred cu adevarat.

15 years ago / Reply

E greu de tot, nu-i asa?

Titlul vorbeste despre MISS ROMANIA iar pe banderola din imagine scrie MISS UNIVERSE ROMANIA. E greu cu detaliile astea! In aceasi linie mergea ca titlu si MISS UNIVERSE. Tot aia, nu-i asa, Cristino?

14 years ago / Reply

Nu va mai obositi sa comentati alegerile juriului ca nu sunteti in masura. Am participat la diferite concursuri,unde am si castigat de multe ori si de fiecare data nimeni nu era multumit de alegerea juriului. de ce? pentru ca invidia este prea mare.fiecare concurs are criteriile lui pe care sunt alese fetele…poate sa fie o bruneta mai frumoasa decat o blonda daca blonda se cauta !!!

14 years ago / Reply

ba dar asta e urata rau de tot…nici daca o desenam pe calculator nu reuseam sa o scot atat de urata. Sigur are o impresie foarte buna despre ea. coana Daniela din moldova, cand eram mic si vizitam moldova ma duceau astia la mormantul veronicai micle…o curva ordinara care umpluse tot iasul de sifilis. o fi fost cumva o inteligenta sclipitoare??? nu, era o curva care se combinase cu eminescu si toata lumea se duce sa “o vada”. Oricum, odioasa poza, nu mai postati asa ceva ca o sa am cosmaruri la noapte.

14 years ago / Reply

nici p departe nu e vorba de invidie,dar cu siguranta sunt o gramada d fete d o groaza d ori mai frumoase.imi pare rau sa spun asta.sunt fete mult mai frumoase si in acelasi timp inteligente.

Leave a Comment


3 + two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!