BCR Open – culisele retragerii lui Andrei Pavel

astazi a fost meciul de retragere al lui Andrei Pavel, o gala festiva cu Ivanisevic special guest star, plus Holograf si Loredana (cam de nunta cumva) pe teren sa-i cinte tenismenului.

ok, asta ati vazut la tv, dar in tribune au fost si parintii lui.

*
tatal lui m-a emotionat cel mai tare. a plins mult in prima parte a ceremoniei cind rulau pe un ecran toate momentele importante din cariera lui Andrei. si-si stergea lacrimile cu podul palmelor, acoperindu-si ochii in intregime. barbateste, la vedere. plingea cu mindrie.

la sfirsit a prins una dintre mingiile semnate de Andrei. ar fi putut sa o dea altcuiva, pentru ca Andrei e fiul lui si ii poate semna orice minge, dar a luat-o ca pe un dar pretios si si-a asezat-o in poala. mingea de la meciul de retragere.

*
in vip lounge, dupa meci, Ivanisevic se poza cu toata lumea. Bogdan Enoiu, agitat, il urmarea indeaproape gata sa-i faca pe plac cu orice dorinta avea. soferii se pregateau sa-l duca la hotel, Ivanisevic ceruse o bere, domn Enoiu o aducea personal. nu mai era big boss-ul turneului, era … cel din conversatia asta.

– Dar cånd erai mic şi jucai tenis, te visai noaptea campion?
– Da. Mă visam în fiecare noapte campion. Şi-acum mă mai visez.
– Şi-atunci te-ai implicat în turneul de tenis pentru că era lumea la care visai?!
– Da. Aşa este.
– Tu, de fapt, ţi-ai împlinit un vis din copilărie.
– Da. Ai sesizat corect. Şi cu Hagi (nota mea. spectacolul de retragere al lui Hagi) la fel a fost.

dintr-un interviu pentru Tabu, septembrie 2008

5 Comments Published

15 years ago / Reply

de cand am aflat ca o sa joace meciul de retragere la BCR Open, mi-a parut tare rau ca n-o sa fiu in oras sa-l vad. ma bucur c-ai scris postul asta. parca simt emotia de pe teren 🙂

15 years ago / Reply

Interesant. Mi-ar fi placut sa fiu in tribune sa traiesc aceste momente. S-a mai retras o stea dintr-un sport necunoscut de multi si iubit de altii.

[…] Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » BCR Open – culisele retragerii lui Andrei Pavel bazavan.tabu.ro/2009/09/26/bcr-open-culisele-retragerii-lui-andrei-pavel – view page – cached astazi a fost meciul de retragere al lui Andrei Pavel, o gala festiva cu Ivanisevic special guest star, plus Holograf si Loredana (cam de nunta cumva) pe teren sa-i cinte tenismenului. — From the page […]

15 years ago / Reply

[…] This post was Twitted by DruidaA […]

15 years ago / Reply

[…] This post was Twitted by newdada […]

Leave a Comment


nine − = 2


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!