sexul oraselor

pentru mine orasele au viata si sex. sunt femei sau sunt barbati.
de fiecare data cind ajung intr-un loc nou ma gindesc: orasul asta e femeie sau barbat? si cum arata persoana care le-ar infatisa.

milano (proaspat vizitat in aceasta saptamina) e un domn care are 90 si ceva de ani, ii place sa stea intr- un fotoliu de piele, pe o terasa cu vedere la un castel si sa fumeze pipa.
poarta camasi cu butoni, vesta si esarfe.

venetia (ca sa ramin in aceeasi zona) e pentru mine o matroana batrina de aproape 100 de ani, grasa si cu pieile lasate. miroase greu, a parfumuri pudrate si, dintre straturile mari de farduri, i se mai zareste frumusetea de alta data. mai fascineaza inca barbatii si stii dintr-o privire ca a fost o seducatoare desavirsita.

londra e gay. cool, smart, rece la prima vedere, dar clocotind pe dinauntru. un tip inalt si subtire, brunet, cu ochelari de vedere cu rama alba si creionat cu negru, fin, in jurul ochilor. undeva la 30 de ani.

ca sa ramin in aceeasi zona sexuala:), parisul e tot gay. mai cald si mai delicat, mai saten si mai rafinat. genul care ar fi oricind prietenul cel mai bun al unei fete. intre 25 si 30 de ani. frumusel foc.

lista mea e lunga, dar o mai completez dupa ce adaugati si voi comentarii.

*
ce sex au orasele pe care le-ati vizitat?

8 Comments Published

15 years ago / Reply

Budapesta-masculin
Sofia-feminin
Velikotarnovo- feminin
Viena feminin clar
Paris-si si …
Istanbul-masculin
Atena-feminin
Bucuresti si -si etc.

15 years ago / Reply

Bucurestiul e un smecheras de ghetou, total lipsit de scrupule cand e vorba de smenuri (smenuri de 2 lei de altfel, nu e in stare sa faca mai mult de atat), cu telefon scump, cu un lant gros suflat cu aur la gat, insa pentru el acasa inseamna pe aleile ghetoului de fapt. Daca stai sa vorbesti cu el, descoperi niste dedesubturi uimitoare, ramasite ale unei educatii venite parca dintr-o viata anterioara, o cultura impresionanta si o frumusete excentrica inhibate insa de atat de mult timp incat nu mai ies la iveala decat daca sapi cu mare atentie. Un barbat care putea sa fie extraordinar si a devenit submediocru. Eu asa vad bucurestiul.

15 years ago / Reply

Mi-a venit si mie in minte la un moment dat (de revolta) o asociere a unui oras cu un zbir tiran. Foarte buna ideea ta, asa ca ma apuc sa o fac “leapsa ad-hoc” si o iau la scris pe blog. Bine? 😀
Pana cand scriu eu despre tiranul ala, uite ceva dintr-un oras-mar:http://www.nytimes.com/packages/html/nyregion/1-in-8-million/.
As face ceva similar ptr Bucuresti…

15 years ago / Reply

Mi-ar fi plăcut să ne spui și despre București.
E prima oară când aud o astfel de interpretare pt orașe dar mi-a plăcut tare mult.

15 years ago / Reply

Interesanta idee! Nu mi-a trecut prin cap aceasta comparatie…Eu locuiesc in New York si cred ca i-as atribui citeva calitati ale Londrei, cu diferenta ca eu il vad femeie, una moderna, sofisticata, powerful care face ce vrea muschiul ei hi hi hi

[…] mine orasele au sex si viata. sunt femei sau barbati. aici milano, londra, paris si venetia, acum […]

[…] postat insa aici si aici doua serii de descrieri orase femei/barbati (voi mai posta citeva serii) si diana stoleru […]

15 years ago / Reply

[…] Bazavan a fost la Milano si a scris despre orasele care au “viata si sex“. Mi-am amintit de multele peripetii pe aiurea, pe care nu le-am scris la momentul potrivit, […]

Leave a Comment


seven − = 5


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!