The Private Lives of Pippa Lee – mica mea exclusivitate

asteptam cam de un an sa vad filmul The Private Lives of Pippa Lee. cam de pe vremea cind am facut interviu cu regizoarea/scenarista/autoarea cartii, Rebecca Miller. (care, btw, e nevasta lui daniel day lewis si fiica lui arthur miller)

a meritat asteptarea. tocmai ce l-am vzt si-acum doresc sa va conving sa va petreceti o ora si jumatate in mintea unei femei:)

ca sa va atrag atentia o sa scriu ca ii are in distributie pe robin wright penn, winona ryder, keanu reeves, julianne moore, monica bellucci, maria bello, alan arkin.

ca sa va conving spun ca arata cu o finete incredibila lumile interioare ale unei neveste.
in cazul asta, de “artist”. si nu, filmul nu e o comedioara romantica asa cum pare ca reiese din trailerul oficial. chiar deloc.

despre cartea care a fost tradusa si la noi Vietile secrete ale Pippei Lee am scris la vremea respectiva (e si unul din fragmentele mele preferate din carte linga opinia mea), interviul cu rebecca miiller il gasiti aici

One Comment Published

15 years ago / Reply

Salutare,

realizez un studiu despre blogosfera din Romania si as avea nevoie de o adresa de e-mail pentru a-ti putea trimite link-ul catre acesta.

Imi poti trimite, te rog, un mail pe adresa din formular?

Multumesc,
C.

Leave a Comment


7 − = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!