tabu de martie – cu 15 special guests star:)

tabu-ul de martie sper sa va surprinda.

mai intii ca incalca inca o regula si deschide un nou drum: e prima revista glossy din romania care iese pe hirtie mata. (termenul de revista glossy vine fix de la hirtia pe care sunt tiparite publicatiile de femei up market). noi va aratam ca putem fi eleganti, distincti, rafinati si foarte up market incalcind aceasta regula:)

apoi toata revista este scrisa de special guests star, femei vedeta care fac cu totul altceva decit jurnalism:) printre ele silvia serban, camelia sucu, paula seling, loredana, ana ularu iar in pictorialul de fashion nu avem modele ci vedetele handbalului feminin: adina meirosu, ada nechita si narcisa lecuseanu

coperta o are drept protagonista pe doamna Angela Gheorghiu a carei transformare din fotografii va va duce cu gindul la divele hi tech.

pentru fanii dinsei, foarte multi si in romania, dar si in toate colturile lumii, povestea care insoteste fotografiile va fi o mare surprinza. am intrat in dormitorul Angelei Gheorghiu:)

Am desfăcut rochiile pe patul mare, lăsându-le să acopere cuvertura de un violet regal. Am înşirat pantofii pe covorul moale. Am zâmbit la vederea colecţiei de filme cu Toma Caragiu de lângă televizor, am admirat patefonul expus cochet pe o coloană de marmură lângă uşa de la balcon, am zâmbit la vederea unor papuci pufoşi cu chip de ursuleţ, aşezaţi la perete, lângă o cutie de chitară decorată cu multe etichete.
Chiar dacă n-ar fi fost comoda din lemn masiv pe care se aflau cutiuţe misterioase şi suveniruri de peste tot din lume, şi chiar dacă n-am fi zărit partiturile cu însemnări de pe scaunul de lângă pat, tot am fi ştiut că suntem în dormitorul unei dive. De la draperiile bej şi până la pernele de pe fotoliile de lângă pat totul transmitea voluptate şi răsfăţ.
„Probăm?” ne-a întrebat simplu când a intrat în dormitor şi a văzut zecile de haine.
Laura a sugerat politicos că le poate proba doar dacă simte că e necesar.
„O, nu, probăm, dacă tot trebuie să alegem”, a aruncat căciuliţa cu ciucure în mijlocul patului. Cu acest gest jucăuş, Angela Gheorghiu era pregătită de prima rochie.

Angela Gheorghiu in tabu martie 2010

(mai sunt citeva subiecte f f tari si un dosar emotionant, dar despre ele scriu miine)

7 Comments Published

14 years ago / Reply

coplesitor….

14 years ago / Reply

woaaaaaaaaa… ce poze frumoase!!

[…] bine pentru lectura de maine dimineata. Pana ajungeti la chiosul de ziare, cititi o prezentare pe blogul Cristinei Bazavan, redcator sef  TABU. Asta cu revista apare maine, e presupunerea mea. Sper sa nu ma […]

14 years ago / Reply

Este minunat!
Unde apare Angela Gheorghiu este minunat:
pe scena in opere,in concerte in sali sau
aer liber, ca spectatoare la spectacole de
opera,de teatru,la cinema,cu prieteni din
diferite locuri ( si are f. multi,mie mi-a
placut f. mult fotografiata cu cantaretii
pop si muzica usoara de la Cerbul de Aur
Brasov 2009…),la interviuri ( in intervi-
ul de la Danut SRL de la TVR 1 si TVRi din
31/01/10 a aratat de o frumusete rara )…
Astept cu nerabdare revista.

[…] (via) […]

14 years ago / Reply

Am luat revista si am citit asa ca pot spune ca e foarte tare materialul cu Angela Gheorghiu cu atat mai mult cu cat ea e si o aparitie rara prin revistele romanesti.
Dar ca sugestie… mai avem o soprana frumoasa, cunoscuta si apreciata mai mult in strainatate decat in Romania: Alexandra Coman. Si care n-a aparut in nici o revista glossy romaneasca. Deci ar fi o idee…

[…] (via) « Utilizarea telefoanelor fixe wireless fara marcaj CE este interzisa in Romania Lucian Mândru?? nu este un so? infidel » […]

Leave a Comment


× 2 = four


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!