starbucks_caramel_wafflestarbucks_caramel_waffle

de ce trebuie sa mergeti la Starbucks-ul nou din Mall Vitan

s-a deschis in Mall Vitan un Starbucks nou pe doua etaje. probabil cea mai spectaculoasa dintre cafenele Starbucks de la noi.

motivul pentru care scriu astazi despre asta, nu e doar pentru ca ieri a fost lansarea, ci pentru ca sa va povestesc despre Camelia, managerul cafenelei din Mall Vitan ( cu a carei prietenie ma laud:) )

Cami mi-a fost trainer in experimentul meu cu O saptamina la Starbucks si m-a invatat incredibil de multe lucruri despre cafea: de la cum sa o “asortez” cu fructe sau prajituri ca sa-i potentez gustul, pina la cum se culege, cum se prepara, ce efecte pozitive are asupra organismului.
si desigur cum sa o prepar corect

am acasa, in bucatarie, o canutza Starbucks semnata de toti angajatii de la Starbucks Victoriei, colegii mei din saptamina experimentului. e plina cu boabe de cafea care inca mai miros si, de fiecare data cind o vad, ma gindesc la Cami. si la baietelul ei simpa, pe care mi l-a aratat in fotografiile din laptop.

Cami e unul dintre cei mai ambitiosi si mai frumosi manageri pe care-i stiu. A gasit solutii incredibile pentru toate cafenelele Starbucks in care a lucrat si nu doar ca a obtinut super rezultate in vinzari, dar a si transformat cafeneaua intr-un loc “ca acasa”.

Asa ca, duceti-va in cafeneaua Starbucks din Mall Vitan pentru ca sunt sigura ca o sa aveti o super experienta.
Si va rog ceva, inainte de a pleca din cafenea, intrebati de Cami si urati-i succes cu noul ei proiect “cea mai mare cafenea Starbucks din Romania”. Sunt sigura ca o sa se bucure tare.

4 Comments Published

13 years ago / Reply

Starbucks acest Mac Donalds al cafelei-cea mai oribila cafea …ever

13 years ago / Reply

As merge la cel din Vitan dar ar insemna sa traversez Bucurestiul, de fel merg la cel din Plaza. Multi mi-au tot recomandat sa incerc cafeaua de la ei si am ramas placut surprins de gust, aroma, … de fel mergeam la Jacobs sau Turabo.

13 years ago / Reply

Eu m-am mutat din Nerva Traian de un an, dar tot mai ajung prin Vitan, asa ca – inevitabil – ajung si la Starbucks-ul de acolo (pentru portia zilnica de Tazo Chai)…si mi-a lipsit ingrozitor cat timp a fost inchis. Am fost insa f placut surprinsa de faptul ca dna manager…acum stiu si cum o cheama :), deci Cami…si-a amintit de faptul ca plansesem in urma cu vreo jumatate de an de teama ca se scoate din meniu bautura mea preferata. Si imi daduse atunci card de fidelitate ca sa ma impace. Mi-a placut asta (astept insa noile carduri de fidelitate, care inteleg ca vor tine cont si de clientii fideli care beau ceai, nu doar cafea 🙂 Oricum…go, Cami!!!!

[…] făcut plăcere să o revăd pe Camelia (care acum se ocupă de Starbucks Vitan), să rămânem la povești despre fantome pe terasă și […]

Leave a Comment


4 + = six


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!