Gift-girlGift-girl

cele mai…. cadouri de Valentine’s Day

Time a publicat un clasament cu cele mai idioate cadouri pentru Valentine’s Day.

pe locul 1

Toilet For Two
Presenting the TwoDaLoo ($14,000), for the couple that likes to do everything together. There’s no reason that valuable minutes spent on the toilet need to be spent apart. Simultaneously get rid of the bathroom wait while staring longingly into your love birds’ eyes. Bonus: it saves the environment with just one flush of water!

un prilej bun ca sa va intreb care au fost cele mai ciudate cadouri pe care le-ati primit?
*

eu – exceptind situatiile in care mi s-au dat bani ca sa-mi iau eu cadou (un lucru care mi se pare f urit pentru ca ma bucur si de o floare, nu e nevoie de mai mult) – am in recordul personal la capitolul cadouri …. un set de lenjerie cu 3-4 numere mai mare.

nici acum nu stiu daca era o greseala, daca atit de grasa ma vedea cel care imi facuse darul sau daca era un mesaj ca si-ar dori sa-mi pun silicoane.

*
deci, care au fost cele mai ciudate/ amuzante cadouri pe care le-ati primit?

3 Comments Published

13 years ago / Reply

cel mai amuzant a fost, by far, capacul de toaleta cu piuneze reale, acoperite cu plastic transparent, insotit de mesajul “romantismul e overrated”. si, de la aceeasi persoana, o icoana cu sfantul , cica sa am o poza cu el. adorabil! 🙂

13 years ago / Reply

Eu n-am avut parte de ciudatenii.. Cel mai haios a fost cand am primit intr-un an 5 fulare – de la persoane diferite (ziua mea fiind iarna) si 3 lumanari de la aceeasi persoana. Trei lumanari parfumate, colorate dar imense. (mie nu-mi plac si nu mi-au placut niciodata lumanarile, cu atat mai putin cand le primesc cadou).

13 years ago / Reply

Ruxa, ahahahahaha!

Leave a Comment


six × = 42


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!