heinekenheineken

am cucerit teritoriul barbatilor. iar.

Stiti reclama aia in care o tinara isi cheama prietenele sa-i vada casa noua si cind ajung toate in dressing izbucnesc in urale?

Care urale sunt intrerupte de ragetele de maimutze ale iubitilor lor care deschisesera usile unui “dressing pentru bere”…

Sigur o stiti.

*

ei bine, am fost in casa aia. Am vizitat dormitoarele, unul are semineu si e al “doamnei”, iar dressingul cu bere e… waaaaaaaw.

n-am scos sunete ca domnii din reclama, daaaaaaaaaaaar pe teritoriul lor, impreuna cu 12 bloggerite am facut cele mai feminine lucruri:

–       am povestit despre iubiri. ma rog, am birfit, ca explic mai exact

–       am mincat muuuulte praji cu ciocolata

–       ne-am retusat machiajul  (rujul roshu a fost vedeta serii)

–       plasma super smekera care (am aflat pe surse)  a fost prilej de multe conversatii intre domnii care au fost in casa, pentru noi n-a fost decit o lupa cu care am analizat in detaliu hainele si machiajul doamnelor care erau la gala premiilor gopo.

–       ne-am emotionat la unii cistigatori de la Gopo

–       eram la doi pasi sa vedem Breakfast at Tiffany’s

–       am mai birfit

–       si iar am mai discutat

cind mai era putin si se termina gala Gopo la care ne-am uitat vreo 2 ore (niciun barbat nu s-ar fi uitat la asa ceva cu pasiunea si dedicatia cu care noi am facut-o! ma rog, si cu replicile acide la adresa celor care urcau pe scena) mi-am dat seama ca pentru ceea ce reprezinta heineken mansion  – raiul microbistilor – noi am executat o gratioasa profanare.

asta e. am ajuns si noi pe teritoriul domnilor si  ne-am facut locul nostru.

daca participati la concursurile Heineken puteti sa cistigati un sejur in casa exact la meciurile din liga campionilor. si daca ajungeti in casa si vedeti ceva urme feminine, un ruj, o mascara, ceva… sunt de la noi. ne-am marcat si noi teritoriul cum am putut ca sa va aduceti aminte si de noi cind ‘meci, e meci. lasa-ma: meci. meci”

Aaaa, si am semnat un contract ca nu spunem adresa casei; dar  daca ne cumparati pantofi, multi pantofi, ne riscam sa incalcam contractul.

au mai fost in misiunea de cucerire a casei  Daniela PetrescuPietricelAnurimRuxaMinxiAndressaAndra ZahariaiYli,Adina NeculaMarie JeanneSana si Raluxa. am si poze, dar le postez zilele viitoare.

P.S. noi il cunoastem pe administratorul casei, Cristi, pentru o ciocolata va putem pune o pila buna la el in caz ca sunteti unul din cei 30 de cistigatori la concursul Heineken si mergeti in casa sa vedeti Liga Campionilor intr-un sejur de lux. nu stiu ce alte beneficii puteti avea in plus, pentru ca sunt conditii VIP, dar noi o sa ne bucuram de ciocolata 🙂

4 Comments Published

13 years ago / Reply

Verde este culoarea sezonului ?!

[…] Despre experienta “Heineken Mansion”" au mai scris: Daniela, Andreea. RPrecu Andra Zaharia Raluxa Minxieee Jeanette Ciupercutza Sana Adina Miruna Andressa Cristina Bazavan […]

[…] am cucerit teritoriul barbatilor. iar. […]

[…] ala magic cit o camera intreaga chiar a existat (a fost unul si intr-o casa din Bucuresti pe care am vizitat-o si eu […]

Leave a Comment


eight − 2 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!