rango2rango2

invitatie la film – Rango

luni seara, merg la premiera filmului Rango, la AFI Cotroceni, o proiectie VIP , organizata sub patronajul unei ciocolate minunate

Rango este un film animat regizat de Gore Verbinski, domnul care a facut Piratii din Caraibe si a dezvoltat o strinsa prietenie cu Johnny Depp.
Asa ca si Depp da voce pentru unul dintre personaje.

am o invitatie de o persoana la premiera filmului Rango de dat la concurs. ce tre sa faceti pentru ea?
sa scrieti la voi pe blog cine e personajul vostru animat preferat si de ce, apoi sa ma tag-uiti ca sa vad ce ati scris.

cea mai s!mpa alegere merge la film si primeste acolo ciocoooooo.

desemnarea cistigatorului simbata, ora 11.00

2 Comments Published

13 years ago / Reply

Evident, nu-i mare lucru sa te transformi in personajul preferat al copiilor sau chiar al adultilor de pretutindeni daca esti o zana blonda si diafana, o caprioara impiedicata sau chiar un ratoi galagios si simpatic, dar ce te faci atunci cand esti mare, burtos, verde si mirosi urat? Plus ca nici macar nu-ti pasa de ce cred ceilalti despre tine, tot ce vrei e sa fii lasat in pace. Dar din pacate tocmai aura ta de anti-star si straturile ca de ceapa pe care incerci, incet-incet, sa le dai jos, te vor face simpatic si…ei bine, n-o sa-ti vina sa crezi, dragul meu capcaun Shrek, te vor face UMAN. Asa incat publicul mare si mic te va iubi mai mult decat toate albacazapadele, bambiurile si clopotzicele la un loc, pentru ca se vor simti al naibii de bine in lumea ta de poveste, unde nu e nevoie sa fii perfect si nici macar frumos pentru a trai inconjurat de dragoste si prieteni.

13 years ago / Reply

Ah, acum vad ca n-am inteles din prima regulamentul, era vorba sa postez pe blogul MEU 🙂

Leave a Comment


× six = 12


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!