BookshelfBookshelf

Irina – prelegere la Universitate

Colega mea Irina Mihalcea, brand manager tabu, a tinut ieri o prelegere la universitate pentru un master de Managementul Artelor. Irina a vorbit despre PR, bazindu-se pe experienta ei foarte importanta pentru virsta frageda pe care o are. e unul dintre putinii PR din romania care cunoaste meseria din interiorul a celor mai importante 3 parti implicate in relatiile publice: agentia, clientul si media.

in timp ce o ascultam (am mers in gasca sa o sustinem cu Sanzi, Andreea si Maria), ma gindeam ca am drept colegi unii dintre cei mai destepti oameni care exista in piata media.
educati, rafinati, cu gusturi bine asezate, colegii mei pot vorbi la universitate, pot face proiecte spectaculoase si da… daca si-ar pune in minte… ar fi acceptati sa scrie si la Dilema.

(nu stiu daca stiti, dar in piata media, Dilema e un fel de sperietoare; prea mult profesionalism strica. “nu suntem la Dilema” li se spune jurnalistilor care vor sa scrie chestiuni culturale sau articole mai elaborate. ni s-a intimplat si noua, li se intimpla si altora dupa cum am aflat simbata la un brunch)

*
ce mi-a mai placut mult ieri la ASE unde, pentru ca era o sala foarte bine dotata tehnic, se tinea prezentarea a fost doamna profesoara. de trei ori mai cool decit toate studentele la un loc, dar “cool intr-un sens care e un melange de energie pozitiva, de tinerete, de dinamism, de interes pentru materia predata.
doamna profesoara se numeste Mariana Nicolae, prodecan REI ASE Bucuresti, si daca aveti in plan sa faceti vreun master la ASE, cautati-o. cred ca va fi unul dintre profesorii aceia despre care veti povesti nepotilor.

3 Comments Published

13 years ago / Reply

N-aș prea crede că există vreun profesor bun la ASE. Sunt student la ei, fac a doua facultate și sunt foarte dezamăgit de nivelul cadrelor didactice. De fapt, ASE e doar o fabrică de bani și diplome cu pretenţii nejustificate…

13 years ago / Reply

„educati, rafinati, cu gusturi bine asezate” … da, asta e Irina, un om minunat si one hell of a professional!

13 years ago / Reply

Am facut facultatea la Ase Management Economic si am fost foarte dezamagit, dar Master-ul Doamnei Profesoare Mariana Nicolae este extraordinar, m-a ajutat foarte mult.

Leave a Comment


8 + one =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!