monicamonica

sa cititi Tabu de mai

am mult emotive pentru care mi-ar placea sa cititi Tabu de mai (altele decit faptul ca e ultimul pe care l-am administrat).

in ordine:

1. e numarul 100, o editie de colectie pe care am incercat sa o cinstim ca atare. tot ce e mai jos e parte din straduinta

2. pictorialul de coperta reinterpreteaza tablouri celebre si e o dovada a maiestriei colegilor mei (Laura Cirnici a facut stilismul si ne- a demonstrat ca orice stil, oricit de vechi, poate fi reinterpretat modern; Dan Samoila a facut fotografiile si prelucrarea si ne-a aratat cum se face o opera de arta moderna)

o reinterpretare dupa Klimt

o reinterpretare dupa Lautrec

3. imi place monica birladeanu; nu cea pe care o stiti voi din pictorialele glamouroase; ea nu e asa, sau nu e doar asa… am sa revin cu povesti despre monica, dar va invit sa cititi despre transformarile ei interioare in cover story.

4. cum va invit sa cititi citeva interviuri delicioase ( Nick Vujick – omul fara miini si fara picioare care inspira o lume intreaga cu puterea lui morala e preferatul meu), dar si un story curajos pe care nu cred ca l-ar fi publicat o alta revista glossy: Adevarul despre radiatiile radioactive – Romania intre Cernobil si Fukushima.

5. o trecere in revista a performantelor revistei tabu in cele 100 de numere. am schimbat o lege din romania, am fost punctul de plecare pentru o campanie care a dus la manuale specializate pentru copiii dislexici si… multe altele le descoperiti in revista.

enjoy it.

3 Comments Published

13 years ago / Reply

Am ajuns pe blogul tău acum câteva zile, căutându-l pe Marius Manole. L-am găsit pe la tine şi pentru asta îţi mulţumesc din suflet. Mi-a plăcut stilul tău de a scrie şi a povesti şi astfel am mai frunzărit câteva postări, iar curiozitatea m-a împins să cumpăr şi revista TABU de mai.

13 years ago / Reply

E deja citit:). Congrats!

[…] lumea comenta ameninţător pe la televizor că vine norul radioactiv de la Fukushima peste noi. Cristina Bazavan s-a gândit să aflăm care e treaba cu norul ăsta, cât de periculos e şi ce se întâmplă mai […]

Leave a Comment


six − 2 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!