3913539135

Uneori te simti MARE

Te simti MARE, crezi ca lumea e la picioarele tale sau… la capatul celalalt al ecranului.

Iti face bine sa stii ca oamenii au incredere in parerea ta. Ca nu te considera nebun(a) cind perseverezi prin a promova ceva in care crezi.

Sigur, cheia e sinceritatea: daca nu e ceva in care crezi, nu poti sa misti lumea…

*
In week end-ul asta m-am simtit MARE. Stiam ca pot “vinde” bilete la spectacole, ca pot convinge lumea sa cumpere carti sau sa vada filme care mie mi-au placut. Am mai facut asta de multe ori.

Dar orgoliul meu (ma scuzati, oameni suntem si suntem plini de orgolii) a tresaltat de bucurie cind am vazut cit de multi ati mers la spectacolul lui James Thierree si mi-ati sunat dupa aceea (sau mi-ati dat mesaje) despre cit de mult v-a placut. undeva dupa mesajul 30 am incetat sa mai numar:)

Mai am in minte 2 spectacole pe anul acesta (unul la sibiu in festivalul de teatru, altul la bucuresti) pentru care voi face un lobby similar. Sper sa-mi urmati recomandarea si la acestea.

E nepretuita bucuria pe care o am cind vad ca sunt oameni care se emotioneaza la spectacolele/ oamenii care imi plac si mie.

Multumesc.

*

uneori te simti MARE, dupa care iti dai seama care-i dimensiunea ta reala, ca esti una cu carnea din care esti facut, pe jumatate animal. si te asezi in banca ta cuminte.

2 Comments Published

12 years ago / Reply

Regret că nu am putut ajunge la “Raoul”, sper ca pe următoarele recomandări să le bifez. 🙂

9 years ago / Reply

De mult timp vreau sa pun in cuvinte un multumesc.Pentru ca toata ziua sunt doar langa cifre, nu ceva matematic, doar contabil 🙂 de multe ori seara cand ajung acasa citesc invitatiile tale, caile, fetele, ideile pe care le prezinti ca pe o deschidere spre alegeri personale.Multe din recomandarile tale au deschis sensibilitatile mele.Pentru ca tu scrii si expui cu structura si profesionist mi-ai dat curaj sa comunic in scris, chiar si versuri 🙂 .Multumesc mult.Sa ai parte de realizarile dorite si de tot ceea ce-ti este de folos!

Leave a Comment


× 2 = ten


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!