inotinot

Lectii de inot, part 3: umilinta.

Stiti senzatia cind mintea vrea ceva si corpul spune NU?

Sentimentul neputintei, furia pe propria persoana si propriile limite, umilinta in fata propriilor frustrari?

Le-am trait pe toate in a treia mea lectie de inot.

Dupa a doua lectie in care mi s-a parut ca am progresat teribil, la a treia m-am asezat frumos inapoi in propriile limite si neputinte; am inghitit apa cit pentru toti cei care se aflau pe Titanic (si acum, la mai bine de 10 ore de la lectie, imi vine sa vomit, ma doare capul si mi se pare ca stau linga o sticla cu clor), am realizat ca mintea mea nu stie sa-i spuna corpului cum sa faca miscari intr-un ritm stabilit, iar tehnicile de respiratie sunt un fel de lucrare stiintifica gata sa cistige Nobelul.

M-am simtit atit de neputincioasa in interiorul propriului meu corp, incit am venit acasa si am tras o portie sanatoasa de plins.

Astazi trebuie sa-mi fac mult curaj sa o iau de la capat; stiu ca daca nu ma duc la lectie, m-am infrint singura.

Mai am 4 ore pina la o noua intilnire cu piscina de la Body Art Wellness Spa– Rin Grand Hotel. Ma motiveaza gindul ca ma vad acolo cu oameni tres simpa (printesa urbana, vali, alex si auras).

P.S. i-as ridica o statuie lui domn profesor, Laurentiu Ticala, pentru rabdarea lui:)

Later edit: din motive care nu tin de mine, lectia nr 4 va fi miine. astazi pauza:)

5 Comments Published

13 years ago / Reply

Laurentiu merita mai mult decat o statuie. E un om fabulos. Are rabdare cu fiecare in parte si intelege fiecare om. Trebuie sa poti! Nu trebuie sa cedezi! Vei vedea ca la finalul celor 2 saptamani de curs vom face concurs care face mai repede turul micutei piscine.

Ieri vorbeam cu Laurentiu in drum spre casa si mi-a zis ca are incredere in fiecare. Trebuie sa fie reciproca si trebuie sa te gandesti ca nu ai cum sa te ineci in apa aia.

Clear your mind! Feel free… am invatat ca nu e bine tot timpul sa fiu un musculos incordat. Daca m-am relaxat, am plutit 😛

Ne vedem diseara!

13 years ago / Reply

Poti. Poti 🙂

13 years ago / Reply

hai nu te descuraja! Am încredere că te vei descurca foarte bine la sfârșitul lecțiilor!

13 years ago / Reply

nu sunt descurajata deloc. sunt onesta cu propriile forte. la lectia 3 nu mi-a iesit. dar o sa-mi iasa mai bine la nr 4:)
pup

[…] Lectii de inot, part 3: umilinta. […]

Leave a Comment


− 4 = five


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!