dolce-far-niente-dolce-far-niente-

Nae Caranfil se intoarce!

stiu ca v-a placut Filantropica lui Nae Caranfil (replica “mina intinsa care nu spune o poveste nu primeste niciun ban” e deja intrata in limbaj popular); mi-ar placea sa fi vazut si Asfalt Tango (si ca v-a ramas lipita de suflet secventa tangolului lui Charlotte Rampling, in jurul lui Mircea Diaconu), cum mi-ar placea sa fi vazut si Restul e tacere, cel de-al treilea film al lui Nae Caranfil. sa va mai spun si de secventa din tren cu Vizante si colectia de discuri din E pericoloso sporgersi?

unul singur dintre filmele acestea, daca ati vazut si v-a placut, e bine sa stiti ca astazi de la ora 16.00 la cinema Corso e proiectia filmului Dolce far niente, tot in regia lui Nae Caranfil (pe care daca nu l-ati vazut cind l-a difuzat ProCinema, alta sansa de a-l vedea nu o sa mai aveti, asa ca…trebuie sa mergeti)

intrarea fix 1 leu.

proiectia e parte din Romania International Film Festival (RO-IFF), iar in cadrul aceluiasi festival diseara de la ora 20.30 tot la cinema Corso e un alt film eveniment. povestea trupei de dans/teatru Dzi Croquettes, o trupa care a reusit sa revolutioneze miscarea gay intr-o Brazilie aflata sub dictatura.

de vazut ambele filme.

10 Comments Published

12 years ago / Reply

Imi vine in minte secventa din “La vita e bella”- visto,visto,visto…

12 years ago / Reply

Filantropica e bun. Asfalt tango slab. Din ce vad pe imdb si Dolce far niente e slabut, poate chiar mai slab decat Asfalt tango. Filmul brazilian cred ca merita vazut.

12 years ago / Reply

dar n-ar fi mai bine sa-l vezi si abia dupa aceea sa te dai cu presusul? zic si eu, asa… ca spectatorul:)

12 years ago / Reply

Dupa ce am vazut lista ta, constat ca am vazut aproape tot din ceea ce a facut Nae Caranfil, inclusiv E pericoloso sporgersi (care e facut inainte de “Pulp Fiction”, cine le-a vazut pe amandoua stie de ce spun asta :-))Imi lipseste din colectie Dolce Far Niente si acum astept noul film care abia se contureaza. Mi-au placut toate, ceea ce e ciudat, pentru ca nu pot spune acelasi lucru despre prea multi scenaristi/regizori de nivel international.

12 years ago / Reply

De ce doar 1 leu?

12 years ago / Reply

pentru ca atit costa toate biletele din festival. pentru organizatori e mai important sa mergem la film, decit sa faca bani din asta. pretul e simbolic, cit sa nu spui ca intri gratis. e frumoasa ideea, nu?:)

12 years ago / Reply

Este bună ideea, ar fi interesant de văzut dacă a avut succes, la final.

12 years ago / Reply

aflam curind:)

12 years ago / Reply

De vreţi să vă amintiţi toate replicile din Filantropica, vă invit să citiţi scenariul:

http://editura.liternet.ro/carte/139/Nae-Caranfil/Filantropica.html

[…] A inceput Romania International Film Festival, cu peste 40 de filme si bilete la 1 leu. De promovarea festivalului se ocupa Ruxandra Predescu, dar despre filme au mai scris si Ionut Bunescu, Andreea Burlacu, Elena Ciric, Alex Ciuca si Cristina Bazavan. […]

Leave a Comment


nine + 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!