streepstreep

Meryl Streep

cind eram in America a avut loc premiera filmului in care Meryl Streep o interpreteaza pe Margaret Thatcher, iar cronicile din ziare nu erau chiar cele mai prietenoase cu filmul. new york times sustinea ca e prea romantat si ca , pentru ca regizorul e femeie – Phyllida Lloyd, a dus filmul intr-o zona care n-are legatura cu biografia unui om de stat.

toti insa remarcau interpretarea minunata a lui Meryl Streep.

zilele astea a inceput o avalansa de aparitii ale lui Streep in presa internationala; in parte pentru ca trebuie promovat filmul, dar si pentru ca i se face lui Streep o precampanie pentru Oscar.

Streep careia nu-i prea place sa acorde interviuri, e acum obligata prin contractul de promovare al filmului sa se intilneasca cu multi jurnalisti. E un moment rar de care fanii lui Meryl Streep ar trebui sa profite ca sa o studieze in detaliu.

iat-o intr-o inregistrare de la conferinta de presa pariziana a filmului Iron Lady. Uitati-va cit e de frumoasa si de senina, ce chip minunat are… si are 62 de ani!!

unul din site-urile mele preferate, nowness.com a facut ieri un remember al citorva dintre cele mai reusite fotografii ale sale🙂

din pacate, nu am vazut pe lista premierelor de la noi, Iron Lady pina in aprilie, deci avem cam mult de asteptat. 🙁

5 Comments Published

12 years ago / Reply

Acum 2 zile am scris şi eu despre ea 🙂

12 years ago / Reply

Alaturi de Glenn Close e in topul meu personal. Arata senzational la varsta asta, nu a fost niciodata o ‘bomba sexy’, dar trozneste cate un rol de sta matza in mustati. Abia astept sa vad noul film.

12 years ago / Reply

Nu știu să fi avut rol în care să nu ”strălucească”; într-un fel sau altul. Și vârsta nu face decât s-o avantajeze. Din ciclul ”femei de admirat”.

12 years ago / Reply

Este una dintre actritele mele preferate,o admir foarte mult!

12 years ago / Reply

Filmul asta nu o sa faca incasari spectaculoase in US e chestie de diferenta culturala. Faptul ca MS e o actrita buna e de necontestat insa o sa ramana asa pt cei avizati(care pot face o demarcare intre film si actrita din rol principal) the average Joe nu o sa mearga la filmul asta:e despre o femeie , ptim ministru a unei tari care e departe si cam atat.

Personal mi a placut atat filmul (e un punct de vedere pana la urma) cat si MS, e foarte veridica.

Leave a Comment


+ five = 10


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!