amanda-de-cadenet-demi-mooreamanda-de-cadenet-demi-moore

Unde merge televiziunea? – un raspuns de la Demi Moore

intr-un loc super competitiv cum e industria divertismentului, n-ai cum sa sa ramii sus daca nu te duce foarte tare capul, daca n-ai ceva care te diferentiaza si daca nu muncesti sustinut.

stiu ca asta suna ca din carti, dar daca va uitati la ce fac in industrie cei care au ramas in topuri, veti vedea ca e adevarat.

***
daca faceti meseria asta stiti ca e al naibii de greu sa fii tot timpul in pas cu vremurile, ba chiar sa le anticipezi. ca anticiparea asta vine si din instinct, si din research, si din puterea de a-ti impinge propriile limite.

si sigur ii apreciati pe cei care reusesc.

***

Demi Moore e unul dintre exemplele care confirma asta. Peste 2 zile va lansa impreuna cu una dintre prietenele ei, Amanda de Cadenet (scriitoare si fosta prezentatoare tv), o platforma online pe care o denumeste “televiziune alternativa”: theconversation.tv
E vorba de o serie de interviuri – cu garda jos, despre femei – foarte emotionale pe care le va posta online in fiecare joi.

Pe lista interviurilor deja facute sunt Lady Gaga, Eva Longoria, Alicia Keys.

**

Sigur ca directia in care merg interviurile nu e una noua – e un mix dintre ce face Oprah si ce face Ellen -, dar ceea ce e cu adevarat important in acest proiect este tendinta pe care o semnaleaza: producerea de content tv- sub forma unei emisiuni clasice-, plasat pe o platforma pentru cind ai timp sa te uiti la el.

eu cred ca asta va fi viitorul: productii plasate pe platforme pe care – via unui soft – sa le mixezi in propriul tau program tv, in ordinea pe care ti-o doresti , la ora la care vrei sa le vezi. e mixul dintre Tivo si internet pus in contextul eficientizarii costurilor, pentru ca televiziunile nu vor mai fi ca acum – cu productii uriase si multi angajati – ci case de productie care vor realiza una sau mai multe emisiuni. inclusiv stiri.

aici puteti urmari primul episod din emisiunea pe care Demi Moore o produce, iar Amanda de Cadenet o prezinta. e despre love & lost si le are invitate pe Jane Fonda, Gwyneth Paltrow si alte citeva doamne foarte simpatice. cind aveti 45 de minute libere, enjoy it!

4 Comments Published

12 years ago / Reply

Awesome, deja i-am dat subscribe!

12 years ago / Reply

Great idea! Si eu cred ca acesta este viitorul.

12 years ago / Reply

Ideea este bună dar ai nevoie de vedete deja “vedete” (create și construite offline). Încă se încearcă soluții, încă n-am văzut ceva definitiv, un concept care să fie de succes 100%.

12 years ago / Reply

Am reusit de curand sa vad 3 episoade si unele sunt grozave. Nu pot sa spun ca toate conversatiile sunt exceptionale. Spre exemplu, Eva Longoria n-a fost neaparat pe gustul meu. Cu surprindere, mi-a placut insa Lady Gaga. Portia de Rossi mi s-a parut ‘consistenta’, agreabila dar si interesanta. Jane Fonda si Gwyneth Paltrow mi-au placut dar in cazul lor nu pot vorbi despre o surpriza.

Leave a Comment


8 × eight =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!