flori de dimineataflori de dimineata

1 iulie – oameni pe care i-am intilnit astazi

de astazi fac mici insemnari despre oamenii pe care-i intilnesc in fiecare zi, asta pentru ca mi-am dat seama cind am raspuns la o intrebare pentru 1000sfaturi.ro ca ar fi trebuit sa fac acest lucru de 15 ani incoace.

Ion (60 si ceva ani) – sofer de taxi, doi baieti mari, nepoti. unul dintre baieti e chelner, a muncit aseara la o nunta. s-a intors beat, a mai baut dimineata acasa si, pe la 11, suna disperat la taica-su sa vina sa-l ia cu masina sa-l duca la strand. “nu-i mai raspund, nu pot sa-l duc asa beat la strand, cine stie ce se intimpla”. ringtone-ul era cu un fel de rap.

*
Maria (20 si putine primaveri) – PR. era cu adrenalina-n vene: de 3 saptamini s-a plimbat cu echipa XFactor la auditii. cu povesti frumoase despre oamenii din echipa , dar si despre concurenti. (am sa ma tot reintilnesc cu ea in perioada show-urilor live Xfactor din toamna)

*

Dan ( 20 si putine primaveri) – semi corporatist care cinta la pian. nu l-am mai vazut de la penultimul show Xfactor 1, prieten bun cu cistigatorul editiei trecute, Andrei Leonte. mi-a zis ceva de un mega concert al unui artist care vine la anul in ro. n-am putut sa scot nimic de la el despre numele celui in cauza. dar a zis ca o sa-mi placa mult.

*
Razvan ( 30 si un pic ani) – om de tv. cu un program infernal despre care am scris aici, dar si cu bucuria de a descoperi lucruri frumoase in Londra – despre care n-am sa scriu pentru ca era o conversatie privata:)

*

Carmen (40? ani) – florareasa. i-am spus ca vreau niste flori colorate si m-a intrebat ce culori am in casa.
“bej, lemn crem, alb, rosu, iar lemn dar maro”
“bine, astea cu mov atunci. movul merge la orice. si florile astea tine mult”

5 Comments Published

12 years ago / Reply

Ideea e geniala dar mi-ar placea sa citesc despre oamenii pe care-i intalnesti acel ceva care-i face unici. Probabil ca e greu sa-l gasesti in cele cateva minute de interactiune, dar daca “accentuezi” prin cuvinte o idee unica, va iesi ceva nemaipomenit. Din insemnarile de azi mi-a placut povestea lui Ion, m-a facut sa empatizez cu el si poza cu florile. Dar daca ar fi sa citesc zilnic, probabil m-as plictisi daca nu ar fi deosebite majoritatea dintre ele :).

12 years ago / Reply

nu poti afla intotdeauna multe despre un om dintr-o mica interactiune. cu Ion am petrecut aproape 15 min in taxi.

vom vedea ce va iesi. nici eu nu stiu unde o sa duca proiectul. poate va fi mai spectaculos cind voi merge cine stie unde pt cine stie ce interviu mare sau poate va fi frumos din diversitatea si frumusetea oamenilor obisnuiti, nu a celor celebri. om vedea.

12 years ago / Reply

De ceva vreme am inceput sa imi notez si eu in carnetel locuri interesante pe care as vrea sa le vad. Asa nu am cum sa uit de ele.

[…] 1 iulie – oameni pe care i-am intilnit astazi […]

[…] și modul foarte relaxat prin care interacționa cu camera și cu cei din jur. I-am spus și Cristinei că dacă tipul respectiv cântă la fel de bine precum arată că ar face-o, atunci există șanse […]

Leave a Comment


9 + five =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!