xfactorxfactor

anduranta celui care are succes prin munca

am fost astazi dimineata la auditiile de la X factor, sezonul 2.

pe la 11.30 era agitatie mare in fata Palatului Copiilor: doua mii de oameni stateau in soare, separati de garduri metalice. chiar linga ei, in fata monumentului Eroilor, doi soldati in uniforma completa pentru onoruri militare, cu jacheta, camasa si pantaloni lungi, ba chiar si ceva pe cap, stateau de planton facind chinul copiilor si insotitorilor lor un rasfat de plaja: macar erau in maieuri si pantaloni scurti.

au inceput sa intre la auditii pe la 12; intre timp Razvan si Dani filmau momente cu publicul, research-erii mai aflau una alta de la concurenti, iar purtatorii de bratara galbena (insotitorii) nu mai stiau cum sa-i rasfete pe purtatorii de bratara rosie (concurentii)

***

Maria, care a facut parte din echipa X factor si la prima editie, mi-a povestit ca in multime era un pusti care fusese si anul trecut.

” de data asta sunt odihnit”, i-a zis Mariei cind s-au revazut. anul trecut dormise o noapte in gara pentru ca venea din provincie si nu a avut unde sa stea pina a intrat la auditii.

“nu ma intereseaza sa cistig, dar vreau sa trec de proba asta. sa ma vada si pe mine cineva de meserie si sa-mi zica daca e am mai progresat sau nu”.

m-a emotionat determinarea lui si mi-a fost mila de toti cei care stateau in soare – si urmau sa mai stea citeva ore pina le venea rindul.

***

am vorbit apoi cu Razvan Simion – jumatatea bruneta de la Neata cu Razvan si Dani 🙂 – si m-a socat inca o data cu programul lui infernal.

in aceasta dimineata filma pentru X Factor, urma sa se suie in masina sa ajunga la Mamaia pentru ca miine dimineata emisiunea lor se desfasoara la mare, apoi se va sui in masina va veni in Bucuresti pentru o filmare, dupa care -> inapoi la mare.

asta dupa ce saptamina care se incheie astazi s-a trezit in fiecare zi la 6 dimineata si a prestat emisiune live, a fost miercuri la Iasi pentru auditii X Factor, in aceeasi zi- cind s-a intors in Bucuresti- a participat la un eveniment caritabil sa stringa bani pt copii, iar a doua zi a fost gazda lansarii unui restaurant. (acestea sunt evenimentele pe care le stiu eu, e posibil sa mai fi avut si altele). plus, desigur, si-a petrecut ceva timp si cu sotia si cei doi copii din dotare.

dupa aceasta scurta conversatie, statul in soare al copiilor care aspira la premiul XFactor mi s-a parut o proba din concurs: anduranta celui care are succes prin munca.
daca mai poti sa-ti faci treaba bine dupa ce ai stat in picioare 4-5 ore, ai stofa de campion. o sa rezisti la programul infernal al celor cu care vrei sa semeni.

***
eu am plecat dupa doua ore de stat la umbra. Razvan si Dani inca mai filmau in soare.

(asta e o fotografie de miercuri, de la Iasi)

One Comment Published

[…] saptamini s-a plimbat cu echipa XFactor la auditii. cu povesti frumoase despre oamenii din echipa , dar si despre concurenti. (am sa ma tot reintilnesc cu ea in perioada show-urilor live Xfactor din […]

Leave a Comment


two × = 12


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!