jessiejessie

de ce ar fi trebuit sa vada muzicienii nostri concertul lui Jessie J

aseara pe plaja H2O a fost concertul anual Orange, de data asta cu Jessie J si ar fi fost minunat ca printre spectatori sa se afle cei care vor sa faca muzica in romania.

structura show-ului lui Jessie J, ce a spus intre piese, playlistul si micile trucuri de pe scena ar fi fost o super lectie pentru ai nostri.

totul show-ul de o ora si jumatate a fost ca o poveste despre ea.
cu fiecare piesa Jessie J a mai adaugat o bucatica din puzzle-ul care sa te faca sa intelegi – chiar daca nu stiai nimic despre ea inainte – ca e o fata care a muncit mult, pe care industria muzicala n-a iubit-o de la inceput, ca se bucura de super succes acum si e recunoscatoare pentru tot ce are.

a interactionat discret cu membrii trupei tot in aceeasi relatie de a -i fi oglindita personalitatea, s-a rujat pe scena ca sa acopere – distragind atentia spectatorilor – intrarea unor baloane uriase si, dincolo de toate astea, a cintat de a rupt.
are o voce incredibila.

eu ma numaram printre cei multi care stiau fix doua dintre cintecele ei : Domino si Price Tag (al carei nume nici macar nu-l stiam bine, era pt mine It’s all about money:) ), adica eram o super novice in ceea ce insemna munca ei si am plecat de acolo cu dorinta de a asculta tot albumul.

very very well done.

cred ca au fost peste 10.000 de oameni pe plaja; concertul s-a incheiat cu un foc de artificii.

Multumesc Orange Music pentru invitatie.

i need this

who you are

p.s. jessie j era incaltata in bascheti spre deosebire de multe dintre domnisoarele care se aflau in sectorul VIP si purtau tocuri de 20 cm. o selectie a incaltamintei de la acest concert, in fotografii – in curind.

2 Comments Published

[…] m-am simtit foarte bine si anul acesta alaturi de colegii Edi, DaDa si Alexandra de la Urban.ro,  Cristina Bazavan si ceialti jurnalisti care-au fost cu noi la […]

[…] Schmitt despre de ce cred eu ca are succes acest scriitor; am vazut-o de aproape pe Jessie J si mi-a placut f mult, desi nu ma asteptam la […]

Leave a Comment


2 − two =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!