cadoucadou

cadou priceless

saptamina trecuta am fost in tabara pentru copii Tara lui Andrei si am avut ceva probleme.

mi s-a parut mai greu sa fac fata alimentatiei sanatoase decit galagiei generate de 125 de copii care bateau cu tacimurile in masa scandind numele instructorilor preferati.

dupa citeva zile, am postat pe facebook asta:

in ziua aia, am trisat si mi-am refacut doza de glicemie. mai grav insa a fost a doua zi cind copiii, pentru ca au dormit dupa amiaza , la ora mea de guilty pleasures erau in grup in bucatarie sa-si incarce bidonasele albastre cu ceai cald si bun. acolo era si barul de unde imi luam pepsi, deci problemaaa.

tot personalul din tabara era instruit sa nu serveasca bauturi acidulate copiilor, asa ca atunci cind fata de la bar m-a vazut, mi-a soptit discret:

“aveti bani exact?”
dupa ce am inclinat din cap la fel de discret, mi-a indicat locul unde sa ii las. a continuat sa pregateasca suporturi de hirtie pentru bidonasele copiilor (erau fierbinti de la ceaiul proaspat preparat). dupa o vreme a scos din frigider o sticla de pepsi si-a lasat-o pe bar, in partea ei, departe de mine.

eu, ca o lebada in fata barului, ma uitam cum copiii se aprovizionau cu ceai. a mai trecut o vreme si s-a auzit:

“doamna, va rog sa ma ajutati cu ceva. duceti dvs sticla aceasta afara la colegul meu, e un client din afara taberei care are nevoie de ea”

si mi-a intins pepsi-ul salvator.

in ziua aceea, pentru ca se terminase ciocolata de la receptie, am inventariat cu receptionera cine a cumparat toate bucatile de snickers (multe din ele le cumparasem eu), dar n-am convins-o sa mai aduca altele. era interdictie de la managementul taberei.

***

astazi, simpaticii de la GRAFFITI BBDO mi-au trimis un cadou.

stiam ca proiectul Tara lui Andrei e administrat de ei, stiam ca si Pepsi e la ei in administrare publicitara, dar n-am stiut ca si Snickers e tot la ei. (m-as putea inscrie la un internship, cu un job plasat linga frigider )

va multumesc frumos pentru cadoul foarte foarte simpatic, m-am distrat tare si, desigur, am degustat din plin.

One Comment Published

12 years ago / Reply

Placeri nevinovate … mai avem nevoie si de ele.:)

Leave a Comment


7 × three =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!