tony scotttony scott

Tony Scott (Top Gun, True Romance) s-a sinucis

Regizorul Tony Scott (Top Gun, True Romance, Crimson Tide, Enemy of the State, Spy Game, Man on Fire, Deja Vu) s-a sinucis ieri aruncindu-se de pe un pod, in San pedro California.

Tony (68 ani) era fratele mai mic al regizorului Ridley Scott, alaturi de care avea compania Ridley Scott Associates care a produs multe dintre filmele mari ale ultimilor ani.

***

Vestea e una de tabloid, dar ginditi-va putin: ce-i lipsea / ce-l necajea pe un om care avea tot ce-i trebuia din punct de vedere material? ce drama traia de a facut pasul sinuciderii?

e o sinucidere asumata si premeditata, pentru ca a lasat si o scrisoare de adio care n-a fost facuta publica.

pe twitter, selectionerul oficial de la Cannes, THIERRY FREMAUX, a scris:

Tony Scott est mort. Il aura fait son métier avec conviction et brio. Dans une certaine solitude aussi, et sans reconnaissance officielle.

si tot pe twiiter, Mena Suvari ‏care a jucat in filmul Domino, regizat de Tony Scott:

I am grateful for the opportunity to have worked with him & cherish the beautiful memories I have of him buzzing around the set.

***
Ridley si Tony Scott au mai avut un frate mai mare, Frank, care a murit de cancer in 1980.

2 Comments Published

11 years ago / Reply

Nu este suficient sa ai totul din punct de vedere material. Uneori tocmai asta este cauza problemelor.

11 years ago / Reply

Nu degeaba se zice ca banii nu aduc fericirea. Cred ca o situatie materiala buna nu este o garantie pentru o existenta fericita, depinde totul de asteptarile pe care le ai de la viata.Am observat ca multe din persoanele de succes cad in depresie dupa ce ajung la un anumit standard. Poate ca celebritatea si presiunea continua a mass-mediei, a fanilor etc nu sunt atat de usor de suportat.

Leave a Comment


6 − = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!