picsay-1347092679picsay-1347092679

Sa-l facem cadou pe Mandeville Jr.

Mandeville este mascota Jocurile Paralimpice 2012.

Mandeville Jr este o copie a mascotei (un dar de la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti) pe care am plimbat-o pina la Londra si a vazut o parte din competitiile paralimpice.

***

Miine se incheie Jocurile Paralimpice si abia peste 4 ani ne reintilnim olimpicii, la Rio.

Anul asta, mai mult decit la orice alta olimpiada, britanicii au stiut sa puna pe picior de egalitate paralimpicele cu olimpiada mare, iar noi am vazut ce supra oameni sunt sportivii de la Paralimpice.

pentru noi, cei incadrati in standardul normalitatii fizice si psihice, Paralimpicele au fost ca un pas inapoi in interiorul propriei persoane:” nu te mai vaita pentru ce nu ai, de fapt ai imens, doar ca nu iti folosesti toate capacitatile”. pentru participanti, jocurile au insemnat acceptarea celor din jur, recunoastere, admiratie si , mai presus de orice, o lupta cu sine ca sa -si depaseasca limitele.

***

ca sa mearga mai departe spiritul si mesajul paralimpicelor, m-am gindit sa-l fac cadou pe Mandeville unui copil care are dizabilitati. sa fie un simbol pentru el si familia lui ca vom ajunge ca natie sa -l respectam si sa-l acceptam, sa ne uitam la el cu drag si admiratie pentru fiecare mica victorie pe care o are in lupta cu viata.

daca stiti o familie/ un copil care ar putea primi simbolul asta, anuntati-ma.

Mandeville Jr e pregatit sa plece de la mine.

astept propuneri pina luni la ora 12.00

multumesc

3 Comments Published

11 years ago / Reply

buna, ati dat pe mandeville jr ? s-ar putea sa stiu eu un copil cu dizabilitati (sora unei doamne a facut voluntariat ca antrenor de baschet pentru tineri in scaun cu rotile) – problema este ca nu stiu cat de rpd pot sa dau de persoana respectiva si daca sora dansei cunoaste pe cineva — poate sa dureze 2-3 zile

11 years ago / Reply

l-am dat deja. nu am facut publice comentariile, pt ca era o chestiune intima pt familiile care propuneau.
daca am acordul familiei, am sa pun o fotografie cu mandeville si noul lui proprietar zilele viitoare

multumesc frumos

11 years ago / Reply

ok, good job! keep on keeping on!

Leave a Comment


1 + = two


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!