ecoextremecoextrem

un vot pt niste oameni buni

anul trecut in proiectul de grant-uri Raiffeisen am avut doua proiecte pe care le-am sustinut, unul al unei asociatii pentru copii autisti – Invingem Autismul, si altul pentru hrana sanatoasa creat de Adi Hadean, Farfurii curate. ambele au obtinut finantari si va mai multumesc inca o data pentru voturile voastre.

anul asta am un nou preferat si va rog tare sa votati proiectul Respiri la inaltime. daca ma credeti pe cuvint ca-s oameni buni mergeti aici si votati-i.

puteti insa citi mai departe:)
***

citi dintre voi si-au petrecut anul asta week end-urile in oras, la o terasa sau, cu o maxima distractie, la mall, la un film?

citi dintre voi au povestit copiilor despre aventurile pe care le traiau pe vremea cind se uitau la Ciresarii sau Racheta Alba ?

si citi ati mai plecat – voi sau cu copiii vostri – in drumetii pe munte?

***
proiectul Respiri la inaltime e despre aventura pe care o poti sadi in mintea unui copil, e despre increderea pe care o capata in sine pentru ca a urcat singur un munte si-a vazut lumea de sus, e despre adrenalina pe care, odata ce o simte, il va face sa iubeasca miscarea in aer curat. si mai e despre patrimoniu si patriotism.

citiva nebuni simpatici – cei care au creat clubul Ecoxtrem – au acest proiect prin care vor sa-i invete pe tineri sa iubeasca muntele, drumetiile si sa descopere cit de frumoasa e Romania.

***
ii stiu pe oamenii astia de la Ecoxtrem (de asta ii si sustin), i-am vazut in tabara Tara lui Andrei. sunt niste oameni buni si frumosi care iubesc copiii si sunt extrem de responsabili cu ei (i-am urmarit cu maxima atentie o saptamina si tot timpul au fost 100% dedicati celor 125 de copii din tabara, incurajindu-i, motivindu-i, cladind putin cite putin increderea lor de sine).
sunt tineri care, pentru ca au trait din adolescenta bucuria victoriilor personale in raport cu natura, vor sa-i ajute pe alti tineri (liceeni sau chiar mai mici) sa simta si ei asta.

deci. ii votam aici.

va rog sa rezistati celor 2 minute cit sunt necesare sa va faceti un cont ca sa puteti vota. e bine, frumos si sanatos, sa ne ocupam si de tinerii care ramin in standardele de sanatate mentala si fizica, nu doar de copiii defavorizati.

cred ca asa vom progresa mai repede si mai usor.

va multumesc frumos.

2 Comments Published

12 years ago / Reply

Imi place ca vad din ce in ce mai multe proiete de responsabilitate sociala create de firmele mari. E un fel de semn de insanatosire a societatii oricum prea contaminata de gandirea de tip tabloid
Si ca o mea culpa: anul trecut n-am votat pentru ca au trecut cam greu cele doua minute de inscriere… dar, uite, anul asta ma inarmez cu rabdare 😀 pentru ca proiectele frumoase rezista numai daca isi gasesc sprijin

12 years ago / Reply

multumesc:)

Leave a Comment


5 × = forty


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!