gala-media-music-awards-octombrie-la-sibiu1346847728gala-media-music-awards-octombrie-la-sibiu1346847728

Media Music Awards , editia 1

aseara la sibiu a fost prima gala a media music awards, o gala in care premiantii au fost stabiliti … statistic.

adica a fost prima intimplare din muzica romaneasca cind premiile s-au dat in functie de difuzarile de la radio, nu dupa cum esti prieten cu organizatorii.

*

nu ma pricep la muzici mai mult decit un ascultator cu 300 de melodii noi in Ipod si cu prieteni la radio care-mi actualizeaza periodic play list-ul la purtator , dar stiu ca daca vrem ca industria muzicala romaneasca sa mearga mai bine trebuie sa avem evaluari corecte, matematice.

iar premiile acestea, realizate cu sprijinul Media Forest (agentie care monitorizeaza toate statiile radio din ro), exact asta fac. si sper sa devina o traditie, an de an sa fie aceasta gala cu premii muzicale, dar matematice.

aseara au fost pe scena din sibiu multe dintre numele pe care le auziti la radio.

***

am fost la gala si mi-au facut onoarea sa inminez un premiu – best female artist – care a mers la antonia. va arat fotografii miine cind va spun si cum se vede o piata plina de oameni, de pe scena, nu din multime; acum citeva secvente din culise – la care n-avem de obicei acces. (de data asta am stat si eu printre organizatori pt ca ma urcam pe scena si vedetele m-au considerat de-a lor)

– Andra este maxim de punctuala. locuieste in Hotel Continental pe acelasi palier ca si mine si avea stabilit sa intre pe covorul roshu la ora 6.40. la 5 jumatate era in holul hotelului, cu mult inaintea colegilor ei. arata impecabil si mi se pare ca a slabit f f mult. sunt foarte curioasa ce a facut pt asta.

cind a venit Smiley in cortul in care stateau VIP-urile s-a facut coada de copii de 8-10 ani. toti voiau sa se pozeze cu el si Smiley a stat cuminte cu fiecare dintre ei la poza.

cel mai tare m-a impresionat Anda Adam. avea o costumatie f spectaculoasa, dar foarte incomoda pentru stat pe scaun, asta nu a impiedicat-o sa fie super simpatica. a venit la ea o fetita blonda sa-i ceara autograf. era f timida si Anda a simtit ca fetita e emotionata, asa ca dupa ce a intrebat-o cum o cheama – cit i-a scris autograful – a inceput sa o complimenteze pentru bretonul ei si sa o intrebe nimicuri. a plecat fetita aceea cu un zimbet cit toata fata, pe nori, dupa aceasta intilnire.

*

eu n-am avut curaj sa ma duc sa fac foto cu CRBL si sa-i spun cit de mult imi place de el si ce tare ma distrez la Te cunosc de undeva, dar aceasta este o alta intimplare.:)

4 Comments Published

12 years ago / Reply

Mi-as dori extraordinar de mult sa traiesc pentru cateva clipe senzatia se a te afla pe scena in fata unui public numeros care prin intermediul aplauzelor iti arata cat esti de stimat si iubit. Trebuie sa fie un sentiment incomparabil pe lumea asta.

12 years ago / Reply

iti dresc sa ti se intimple asta… habar nu am cum e si preocuparea mea la evenimentul de vineri era sa nu ma fac de ris pe scena, sa fac eu bine ce tre sa fac, nu sa ma aplaude lumea. oricum nu ma stiau cei din public:)

12 years ago / Reply

Multumesc dar nu ma recomanda talentul, iar teama de a vorbi in fata unui public relativ numeroase ma tine bine de un scaun in public. In scimb imi place sa experimentez trairi cat mai diverse:). Sunt convinsa ca ai facut bine ce trebuia si pentru cei care nu stiau de tine…well, their loss.

[…] – regizorul unor serii de desene animate care au schimbat industria sa , am inminat premiul pentru Best Female Artist la Media Music Awards (chiar de ziua […]

Leave a Comment


− 2 = three


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!