penelopepenelope

vrei sa o intilnesti pe penelope cruz?

daca va place Penelope Cruz si vreti sa o intilniti, sunteti la un click distanta. si la o fotografie.

astazi s-a lansat un concurs pe facebook la capatul caruia un roman o cunoaste pe Penelope Cruz, traieste intreaga experienta a covorului roshu, ba chiar cineva are grija de cum arata pe covorul roshu.

***
cum Penelope este imaginea noului calendar Campari, pentru 2013, de astazi intr-o aplicatie speciala pe facebook puteti sa va inscrieti la o intilnire cu muza lui Almodovar si sotia minunatului Bardem.

cum procedati:
uploadati aici o fotografie cu ceea ce inseamna pentru voi un moment Campari. pina pe 22 octombrie.

daca in urmatoarea saptamina adunati voturi cit sa va clasati in primii 5 ajungeti in fata unui juriu cu fotografia voastra, care juriu stabileste fericitul/ fericita care o intilneste pe Penelope Cruz.

La Milano, la evenimentul de lansare al calendarului Campari 2013.

***

am avut privilegiul sa o vad acum 2 ani la Cannes pe Penelope Cruz la lansarea filmului Los Abrazos Rotos cu care Pedro Almodovar era in competitie. am locuit cu ea in aceeasi hotel si pot sa va spun ca e foarte gingasa si foarte minigona. o sa va placa mult de ea.

inscrieti-va in competitie, nu veti regreta.

Penelope vine pe coperta calendarului Campari dupa Olga Kurylenko si Milla Jovovic cu care am avut onoarea sa ma intilnesc si sa le intervievez. aici despre Olga, aici despre Milla 🙂

Leave a Comment


× 7 = forty nine


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!