Marley Africa Road TripMarley Africa Road Trip

de ziua lui Bob Marley

astazi e ziua lui Bob Marley si pt ca am facut acum ceva vreme un interviu cu fiul lui cel mai mare, iata unul dintre raspunsurile care mi-au placut mult

 

 

Se spune că e foarte greu să trăieşti când ai un nume celebru, moştenit de la un tată celebru sau de la o mamă celebră. Te-ai întrebat vreodată “Şi dacă n-o să fiu la fel de bun ca tatăl meu ?” Şi, dacă da, ce anume te motivează să mergi mai departe ?

Ziggy Marley: Eu nu mă gândesc aşa, fiindcă nu cred că aş putea fi vreodată la fel de bun ca tatăl meu. El e un om cu totul deosebit. Experienţa lui a fost diferită, iar eu nu încerc să fiu la fel de bun pe cât a fost el. Eu încerc să fiu eu însumi. Încerc să fac lucrurile pe care mi-am propus eu să le fac, nu vreau să repet ce a mai făcut altcineva. Tot ce pot să fac este să joc rolul pe care mi-a fost sortit mie să îl joc în această lume. Aşa că nu mă gândesc dacă aş putea fi la fel de bun ca el, fiindcă ştiu că nu am cum. Eu pot să fiu doar eu însumi. Şi accept acest lucru cu umilinţă şi recunoştinţă, pentru că am avut un tată care a influenţat lumea într-o măsură atât de mare. Fiecare dintre noi trebuie să îşi joace doar propriul rol. E ca într-o echipă de fotbal. Ai un atacant, un mijlocaş, un fundaş, un portar… Fiecare îşi vede de treaba lui, dar cel care dă pasa decisivă şi înscrie cele mai multe goluri este cel care joacă rolul cel mai important. Însă fiecare jucător trebuie să îşi joace rolul cât mai bine, la rândul său.

tot interviul e aici

One Comment Published

10 years ago / Reply

Bună,

Am ajuns întâmplător aici, căutând cartea ta, „Culixele X Factor”, și am dat peste acest articol. Tot cu ocazia zilei de naștere a lui Bob Marley am realizat și eu un articol, dar despre configurația numerologică a numelui său… Dacă te pasionează această personalitate remarcabilă, poți căuta pe google „harta numerologică a lui Bob Marley”.

O zi frumoasă îți doresc!

Andrei

Leave a Comment


× five = 25


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!