http://www.dreamstime.com/stock-photos-hush-secret-image3358563http://www.dreamstime.com/stock-photos-hush-secret-image3358563

Cartea secretelor. Scrie si tu un secret!

Nu am spus niciodata “te iubesc”, desi am o relatie de 6 ani.

*

Dimineata, cand sunt in in tramvai in drum spre serviciu simt nevoia sa ma lipesc de oameni.

*

Nu am avut niciodata un barbat doar pentru mine. Am fost mereu “a cincea roata la caruta”, “a doua”, “cealalta” sau cum doriti dumneavostra sa-i spuneti.

*

Mi-ar placea enorm sa lucrez ca ospatar pe un vas de croaziera. Macar 6 luni. Sa las tot, familie, tara, prieteni si sa merg in necunoscut.

*

Il ador pe viitorul sot al prietenei mele.

***

Secrete. Mici amanunte din vietile altora pe care nu-i cunosti. Dar in care te-ai putea recunoaste.

Secrete anonime intr-o colectie de marturisiri ale celor de pe linga tine. Antropologie urbana.

Adun pentru un Ebook – Ce nu stiai despre mine – secretele oamenilor. Anonime.

*

va invit sa raspundeti printr-o poveste scurta, o intimplare, intr-un singur paragraf  la intrebarea “ce nu stiai despre mine?”

semnati cu initiale, daca alegeti sa raspundeti la comments. nu e importanta identitatea in acest proiect, dar lasati un mic indiciu despre profesia voastra (sau virsta) pentru ca viitorii cititori sa poata avea o imagine despre cine e protagonistul secretului.

daca va e mai usor imi puteti scrie pe mail la cristina.bazavan la gmail.com. va garantez confidentialitatea.

o parte din secretele spuse anonim de cind am inceput proiectul pot fi citite aici.

4 Comments Published

11 years ago / Reply

Am 26 de ani, lucrez in online si sunt serpentofoba. Adica urasc serpentinele, curbele, mi se face rau de la ele. Si ironia sortii e ca ma duc in locurile cele mai frumoase.

11 years ago / Reply

Am 25 de ani si lucrez intr-o multinationala de succes de 4 ani, indeajuns sa imi dau seama ca nu vreau sa ies la pensie din multinationale, oricat de “minunate” si “in top 3” ar fi ele. Visez sa vad lumea asta mare si sa am si un business, al meu, care sa ma ajute sa ii fac si pe ceilalti sa calatoreasca si sa se bucure de experientele care vin odata cu asta (si nu, nu vreau o agentie de turism, vreau ceva mai personal, dar cum deja am hotarat sa fac pasul asta nu vreau sa dezvalui mai mult pana nu e gata proiectul meu). Acesta e visul meu, ceea ce foarte multi oameni nu stiu despre mine 🙂

11 years ago / Reply

Am 21 de ani, sunt studenta am ajuns sa ma cam tem de sentimente 🙂

11 years ago / Reply

A.A. – sector financiar-bancar:
Sunt casatorita de 4 ani si persoanele dragi din jurul meu – inclusiv sotul meu – ma indeamna sa fac un copil. Dar sentimentele mele sunt confuze si mi-e o frica de mor sa raman insarcinata. Am impresia ca nu voi reusi sa fac fata cu brio provocarii complexe de a indeplini rolul de mama, viata mea transformandu-se complet, voi ramane si fara putinul timp pe care il am acum pentru mine si, in plus, nu stiu cum sa ma descurc cu un bebelus. Dar in mintea mea persista o intrebare ‘daca va exista un moment cand imi voi dori cu adevarat un copil si deja va fi prea tarziu?’ Nu mai sunt chiar asa de tinerica.

Leave a Comment


one + 4 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!