101108_330_Interior rendering101108_330_Interior rendering

O oaza de bine in mijlocul Bucurestiului

Stiti cum e un mall care nu are cinematograf, ci o terasa rafinata care iti aminteste de vremurile de inceput a ceea ce se numea “ La Motoare”?

Stiti cum e un mall care are podeaua ce reflecta culori in forma de curcubeu si care arata ca o nava spatiala?

Stiti cum e un mall care te intampina la intrare cu mesaje scrise pe … apa?

N-aveti cum sa stiti pentru ca nu ati mai vazut asa ceva in Romania si nu seamana cu nimic din ceea ce stim noi ca se numeste mall.

Daca pastram definitia cu “mai multe magazine in acelasi loc care acopera o diversitate de nevoi si de categorii de varste de public”, atunci si locul despre care va vorbesc poate fi numit un mall.

Doar ca el nu arata ca un mall si nici nu veti gasi in el oamenii pe care -i intalniti in mall-uri de obicei.

***

Vorbesc despre Promenada – noul centru comercial care se deschide in doar cateva zile in mijlocul Bucurestiului, in Floreasca si care este conceput ca un complex de magazine care sa-ti satisfaca nevoile tale saptamanale.

E foarte accesibil ca orientare, totul e gandit astfel incat sa poti ajunge foarte repede acolo unde ai nevoie, exact pentru momentele de dupa munca, atunci cand vrei sa faci cateva cumparaturi si sa te relaxezi intr-un fel smart.

Am avut placerea sa-l vizitez inainte de deschidere si pot sa va spun ca la ultimul etaj este o terasa superba cu gazon si locuri de joaca pentru copii, cu un ecran mare care aminteste de cel care era pe terasa de la Teatrul National si cu un gen de atmosfera pe care nu o gasesti in Romania decit in foarte putine locuri.

“O sa poti sa stai pe iarba, la picnic, daca vrei”, mi-a spus cineva din echipa Promenada si mie mi s-a parut minunat gindul ca niste tineri relaxati si frumosi la minte  vor petrece niste momente frumoase, acolo, in aer liber, linga cea mai inalta cladire din Bucuresti, intr-o atmosfera occidentala, relaxata. Un loc care pune pret pe respectul tau si pe faptul ca fiind respectat, si tu ii vei respecta pe altii.

Ii stiu pe oamenii care se ocupa de Promenada, le stiu gusturile si intentiile si pot sa va spun ca , acolo, in inima Bucurestiului, pe terasa aia, o sa fie curand o oaza de bine.

Ne vedem la Promenada din 17 oct.

2 Comments Published

11 years ago / Reply

Scuza-ma dar credeam ca mijlocul Bucurestiului incepe de pe la Universitate. Daca e asa atunci si Dristor e tot in centrul Bucurestiului, nu?

11 years ago / Reply

Din Dristor ajungi mult mai repede in “mijloc” decat de la Promenada, deci poti considera ca Dristorul este buricul “mijlocului” 🙂
Cand am citit articolul am crezut ca se vor deschide doua mall-uri, insa mi-am dat seama ca este acelasi.

Leave a Comment


one × = 6


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!