shutterstock_110187893shutterstock_110187893

de astazi detoxifiere – dieta Oshawa – ziua 1

prima si singura data cind am tinut dieta asta veneam dupa o perioada in care luasem foarte foarte multe medicamente (sub supravegherea medicilor, evident). cred ca daca ma intepam intr-un deget si luam o picatura de singe erau acolo mai multe substante artificiale decit globule sau ce contine singele. cumva era  normal pt ca cele mai multe dintre medicamente imi fusesera administrate, pt eficienta, prin perfuzii.

eram fara vlaga si fara nicio pofta de viata. si la recomandarea unei prietene (cu acordul medicilor) am ajusn sa fac detoxifiere Oshawa

tot ce imi aduc aminte este ca dupa ziua 4 de dieta, mi se ascutisera toate simturile. eram ca un mic animal de prada. puteam simti mirosurile de la distanta si cind mergeam pe strada stiam ce au mincat oamenii pe linga care treceam sau ce parfum au.

tot din ziua 4 mintea a inceput sa-mi fie foarte foarte clara, sharp, sa lucreze cu o viteza si mai mare decit o face de obicei si sa ma simt foarte prezenta in corpul meu. foarte activa/alerta/vie. si-am avut mai multa forta si mult mai multa pofta de viata, mai multa energie.

stiu ca nu mi-a influentat cu nimic somnul ( tot putin am dormit), dar mi-a influentat tenul (care a fost mai luminos) si parul (care a avut un boost de crestere)

nu imi imaginasem vreodata ca o dieta poate sa aiba o asemenea influenta asupra corpului.

*

practic timp de 10 zile maninc numai griu, orez, mei si hrisca preparate in tot felul de turte, in casa, folosind doar apa si sare. nu beau nimic altceva decit apa

ieri rivneam dupa o cafea ca si cum as fi fost in sevraj, si-am inlocuit-o cu ceai, dar acum nici ceai nu voi mai bea. apa plata, cit mai pura.

nu mai am nicio amintire daca mi-a fost greu sa tin dieta, desi cred ca nu. dar o sa revin zilele astea sa va spun daca m-am reintors la senzatia de animal de prada cu toate simturile alerte.

detalii despre dieta oshawa puteti citi aici

*

foto via shutterstock (am contract/licenta, nu o folositi fara sa aveti un contract) obtinuta cu un search dupa  “wheat, oatmeal”

2 Comments Published

10 years ago / Reply

Ziua 6 mi s-a părut mereu cea mai grea. Atunci intervine (pentru mine cel puţin) dorul de cele mai banale alimente (de la lactate la condimente şi fructe). Dar pe parcurs trece şi rămâne doar curăţenia generală pe care o face dieta asta. Succes! 😀

[…] de un restart. Pentru ca o urmaresc cu drag pe Cristina Bazavan am citit despre experienta ei cu dieta Oshawa si mi m-am gandit ca ar putea fi ce aveam nevoie. La urma urmelor era vorba doar de 10 zile. De […]

Leave a Comment


+ two = 6


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!