neil_patrick_harrisneil_patrick_harris

Cine sunt cei care au refuzat sa prezinte Oscarurile 2015?

Academia Americana de Film a anuntat in aceasta dimineata cine va fi prezentatorul Oscarurilor din 2015 Neil Patrick Harris ,care pe linga actorie stie si ceva magie, e si cintaret, dar si producator.

Insa odata cu numele cistigatorului a aparut si lista celor care au refuzat sa mai participe: Ellen Degeneres, James Franco, Anne Hathaway, David Letterman, Seth MacFarlane, Chevy Chase, Chris Rock,Julia Louis-Dreyfus.

E foarte surprinzator prentru toata lumea ca nu i-a fost propus lui Jimmy Kimmel care are clar toate datele necesare sa capteze o audienta internationala.

 

in cover Neil Patrick Harris.

iata-l pe Kimmel intervievindu-l aseara pe Keanu Reeves:)

One Comment Published

10 years ago / Reply

NPH e un excelent prezentator, a prezentat Tony Awards de 4 ori, Emmmy de doua si poate mai sint da’ nu stiu eu. A refuzat sa-i ia locul lui Letterman la Late Show, ceea ce e mare lucru, citi ar face asta? Are acum un film mare pe ecrane (Gone Girl), intr-un rol dramatic, el fiind actor de comedie prin excelenta, are si o carte tocmai lansata, e un moment perfect pentru el. Cred ca Ellen e de departe cea mai potrivita, va fi greu sa o depaseasca, dar eu ii tin pumnii. Kimmel ma enerveaza, nu stiu de ce. 🙂
Am incheiat pledoaria.

Leave a Comment


× three = 27


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!