grand plaisirgrand plaisir

Concurs Grand Plaisir – un prinz de vara cu fetele

la mijlocul unii trecute am fost la lansarea salatei Grand Plaisir creata de Nicolai Tand pentru MCDonald’s, o salata usoara de vara cu brânza frantuzeasca, piept de pui fraged la gratar, apio, rosii cherry si bacon crocant, pe un pat de salata atent selectionata.

Am mai spus de multe ori ca ii datorez lui Nicolai relaxarea mea de a gati orice imi trece prin cap, pentru ca el m-a invatat ca nu trebuie sa te iei foarte in serios si ca trebuie sa te bucuri de ceea ce pregatesti pentru masa. Ma rog, m-a invatat si citeva lucruri despre ce nu am voie sa combin, trucuri care mi-au facut viata mai usoara.

Dupa lansare, intr-una din zilele de foc cu multa munca, m-am gindit sa le fac o surpriza colegilor care munceau cu mine la un proiect. Asa ca, 4 salate magice ne-au insotit prinzul si-a fost si-o bucurie pentru colegele de proiect pentru ca le povestisem despre trucurile pe care le-a folosit Nicolai ca sa imbine nu doar gusturi foarte speciale in salata,  ci si texturi diferite ceea ce face un super spectacol gastronomic acest prinz usor (apio din salata, taiat foarte foarte subtire aduce o aroma speciala, iar bacon-ul crocant intervine ca o surpriza printre sucul rosiilor si brinza aromata frantzuzeasca).

Experienta a fost foarte placuta si , cum vin caldurile imense din luna august, m-am gindit sa va ofer si voua o asemenea bucurie usoara de vara, precum salata Grand Plaisir.

Mai exact, cum aceasta salata poate sa fie un prinz usor, racoros si foarte gustos (si nu cu multe calorii), ma gindesc ca e perfect pentru pauzele de masa cu colegele, asa ca pun la bataie cite 3 vouchere cu cite 4 salate fiecare pentru cinci cistigatoare care vor sa mearga la un prinz fun cu colegele lor, sa le faca o surpriza cu o pauza de masa super simpatica.

cum procedam?

lasati un comentariu in care spuneti ce va place ce mai mult la cele 3 prietene cu care veti degusta salata lui Nicolat Tand, Grand Plaisir, la un prinz usor de vara.

Simbata dimineata anunt cistigatoarele, iar de  saptamina viitoare pina la sfirsitul lui septemmbrie puteti beneficia de prinz.

(atentie, concursul este doar pentru cititoarele din Bucuresti)

abia astept sa -mi spuneti cum vi s-a parut salata. scriu aceste rinduri din muntii Calimani si imi amintesc cu drag de experienta salatei Grand Plaisir, mai ales ca mi-e foame:)grand plaisir

4 Comments Published

9 years ago / Reply

Simona e exuberanta, Ana e nebunatica iar Cami e down to earth. Eu…analizez si ma bucur de compania lor! Abia astept sa le invit la o salata, ca fetele!

9 years ago / Reply

Cele trei prietene cu care aş împărți acest premiu se numesc Oana, Maria şi Cornelia.
Cu Oana am împărțit cele mai emoționante momente din anul acesta. Ne-am cunoscut datorită unei pasiuni comune şi parcă ne ştim de o viață. La ea îmi place mult puterea de a spera, chiar şi atunci când lucrurile nu sunt aşa cum ne-am dori. De multe ori, această putere îmi lipseşte, aşa că simt că prezența Oanei mă completează.
Cu Maria am împărțit ultimii 5 ani. Ne-am cunoscut în liceu, iar momentele grele şi bucuriile prin care am trecut împreună, ne-au făcut să prețuim prietenia noastră şi să ne considerăm surori. La ea îmi place puterea de a o lua de la capăt fără a se uita la tristețile din trecut. Maria mă inspiră prin puterea ei să trec peste obstacole cu optimism.
Cea de-a treia prietenă este Cornelia. Cu ea am împărțit ultimii 20 de ani. La ea îmi place devotamentul şi puterea de a iubi necondiționat. Nu cred că există cineva care să ma cunoască mai bine decât Cornelia şi asta pentru că ea nu e nimeni alta decât bunica mea şi cea mai bună prietenă!

9 years ago / Reply

L este o fire vulcanica, efervescenta si te face sa dobandesti forte noi numai cand o privesti. G este impasibila, poate si pentru ca lucreaza intr-un domeniu al barbatilor-nimic de pe chip nu ii tradeaza gandurile/sentimentele, A este sarcastica si autoironica- reuseste sa gaseasca in orice un spirit de gluma si-ti inveseleste ziua automat

9 years ago / Reply

“Eu nu as putea trai fara prieteni….si le sunt recunoscatoare ca exista. Prietenia este ceva normal. Din pacate normalitate a devenit ceva desuet. Ce imi place la DORINA,prietena mea cea mai veche,este onestitatea si sinceritatea ei,la MARTA admir eleganta,bunul gust,rafinamentul ei si setea si de cunoastere,iar la MARIANA admir cel mai mult ca este un om corect si o gospodina desavarsita.”

Leave a Comment


+ six = 8


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!