hobbit10hobbit10

Hotelul inspirat de trilogia Lord of the Rings

Text de Raluca Antuca

Cred că am descoperit acea metodă prin care ne putem da seama dacă un film sau serial este atât de popular încât să fie prezent în mentalul colectiv și peste câțiva ani după ce s-a terminat.

Pur și simplu ne uităm pe rechizitele școlare și vedem ce personaj ne zâmbește de pe copertă sau cine ne face cu ochiul pe fotografia imprimată pe riglă. Pe lângă clasicele Hannah Montana, Violetta, High School Musical, se află și Harry Potter, Froddo și celelalte personaje din saga Lord of the Rings.

Trecând totuși la lucruri mai serioase, e fascinant cum se transformă imaginația unui scriitor într-o realitate accesibilă fanilor. Un domn din South Dakota, posesor al unui hotel, s-a gândit să construiască o căsuță în copac, inspirată din cărțile lui Tolkien.

Locul ideal pentru fanii tărâmului Middle Earth, hotelul este asemănător cu locuința unui hobbit și se află la cinci metri deasupra solului. Interiorul acestei căsuțe îi va face pe fanii lui Gandalf să-și dorească atât de tare să vină, pentru că este foarte credibilă și găsești elemente din film la tot pasul. De exemplu, vizitatorii pot vedea masca purtată de Sauron, mănușa cu inelul de aur și vor primi papuci de hobbit, disponibili în toate mărimile.

Dacă plănuiți vreodată să vă cazați la acest hotel pentru minim trei nopți, prețul este 639$ pe noapte. Mai multe detalii aici!

hobbit1 hobbit2 hobbit3 hobbit4 hobbit6 hobbit7 hobbit8 hobbit9 hobbit11

Leave a Comment


× four = 24


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!