oas1s_architecture-04oas1s_architecture-04

Un nou concept- Casele cu aspect de copaci

Text de Raluca Antuca

V-am arătat destule căsuțe în copac, construite ca locuri de relaxare sau chiar ca un business hoterlier. Dar acum am să vă prezint un concept care înversează rolurile în această discuție.

Oas1s este numele care stă în spatele acestor blocuri cu patru etaje care au aspectul unor copaci. Clădirile au fațada acoperită cu plante, încat par niște arbori mai speciali, cu formă dreptunghiulară și culori intense.

Pentru ca omul să devină una cu natura, designer-ul Raimond de Hullu s-a folosit de lemn reciclat și frunze. Astfel o oază urbană a fost creată pentru oamenii dornici să se reconecteze cu mediul natural. Îmi place tare mult imaginea în care aceste tipuri de căsuțe apar comparativ lângă niște zgârie-nori, oferind un constrast de culoare și senzații.

oas1s_architecture-01 oas1s_architecture-03 oas1s_architecture-08 oas1s_architecture-09

One Comment Published

8 years ago / Reply

Interesanta ideea. Dar pana sa ajungem acolo, noi ca romani, ar trebui sa intelegem ce inseamna defrisarea ilegala, ar trebui sa platim amenzi mari si sa infundam puscariile, sa fim educati in spiritul protectiei mediului si sa nu ne mai furam singuri caciula de pe cap.

Leave a Comment


eight + 8 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!