getaway-founded-by-two-harvard-graduate-students-aims-to-provide-a-convenient-and-affordable-way-to-disconnect-from-the-daily-grindgetaway-founded-by-two-harvard-graduate-students-aims-to-provide-a-convenient-and-affordable-way-to-disconnect-from-the-daily-grind

Căsuțele Getaway sunt noile escapade de weekend

Text de Raluca Antuca

Știi cum e când pleci în vacanță și te întorci mai obosit decât înainte? O plănuiești până la cele mai mici detalii, vezi locuri noi, te distrezi, dar în același timp ești pe fugă mereu sau stresat că nu respecți graficul pe care l-ai făcut acasă. Sunt foarte bine, ba chiar uneori e nevoie de puțină aventură, dar în alte dăți parcă doar o oază de liniște în natură este tot ce ai nevoie.

Vă prezint proiectul Getaway, fondat de doi băieți inteligenți care au studiat la Harvard. Își propune să te scoată din rutină cu aceste căsuțe situate într-un mediu natural, care se pot închiria cu 99 de dolari pe noapte. Este vorba de un fel de camping, dar în loc de cort există o căsuță cu toate utilitățile.

Oferă intimitate, dar și cărți, board games, snackuri, pentru a petrece un timp relaxant. Cum veți vedea în imagini, unele căsuțe sunt special pentru două persoane, iar altele sunt pentru grupuri mai mari. Decorul este minimalist, în culori neutre și îți asigură strictul necesar și nimic mai mult. Ceea ce e grozav este că nici nu îți trebuie mai mult dacă vrei să te deconectezi de viața la oraș.

Printre avantaje se numără și faptul că electricitatea provine de la panourile solare și că geamurile lungi oferă o priveliște minunată. Există trei tipuri de căsuțe, despre care puteți citi pe site (unde vă așteaptă un video foarte tentant cu aceste cabane)!

a-grill-and-campfire-lure-guests-into-the-outdoors a-ribbon-window-runs-the-length-of-the-house-letting-in-breathtaking-views-of-nature clara-tiny-house-getaway designers-crafted-the-lorraine-as-a-writers-retreat-with-a-continuous-work-surface-that-stretches-from-the-kitchen-to-the-bedroom food-and-provisions-are-stocked-before-the-guests-arrival for-example-the-lorraine--getaways-second-tiny-house--lacks-a-lofted-bed-which-tiny-homes-often-have-in-order-to-maximize-space in-true-swiss-family-robinson-fashion-the-clara-has-three-distinct-levels i-spent-a-lot-more-time-out-enjoying-nature-staff-says-that-same-experience-is-captured-in-the-tiny-house it-comes-equipped-with-snacks-classic-reads-and-board-games its-far-enough-from-the-greater-boston-area-that-you-can-feel-disconnected-staff-says-but-near-enough-that-you-dont-spend-all-your-time-getting-there located-at-an-undisclosed-lot-two-hours-outside-boston-it-offers-total-privacy music-hums-through-the-homes-portable-speakers propane-heats-the-water-and-keeps-the-unit-toasty-during-cold-new-england-winters solar-panels-provide-electricity-and-power-the-electric-toilet the-clara-fits-four-comfortably-with-three-sleeping-surfaces-including-a-loft the-ovida-looks-a-little-quirkier-than-a-typical-tiny-house-staff-explains-that-its-designed-specifically-for-short-term-guests-as-opposed-to-full-time-residents these-levels-offer-un-programmed-places-to-sit-eat-sleep-curl-up-lean-do-work-and-hang-the-designers-write-in-a-statement-there-is-no-conventional-furniture this-is-the-ovida-the-first-tiny-home-designed-and-built-by-getaway tiny-houses-arent-usually-occupied-by-more-than-one-or-two-people-but-the-ovida-has-two-lofts-and-a-sleeping-nook-allowing-for-a-larger-group we-really-want-you-to-do-nothing-at-all-says-staff

Leave a Comment


eight − 3 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!