2-Florin-Piersic2-Florin-Piersic

(FOTO) In the mood for… Florin Piersic

Astazi Florin Piersic implineste 80 de ani, iar cinematografele care tin de Romania film, din toata tara, difuzeaza filmele lui. Un gest minunat de omagiere a unui artist cat inca e in viata, nu clasicele oftaturi dupa ce nu mai e printre noi.

Florin Piersic e actorul care a avut si contextul (un unic producator de cinema in RO, o unica televiziune) si datele (uriasa charisma, talent) ca sa fie cunoscut de intreaga tara. E una dintre marile vedete ale acestei tari asa cum probabil va fi foarte greu sa i se mai intample altcuiva.
Dar dincolo de toate astea, Florin Piersic a avut si are notiuni de branding si de marketing dobandite banuiesc uitindu-se la altii si invatand pas cu pas, ascultand nevoile publicului.

Si-a creat o identitate vizuala cu costumul si fularul alb, nu acorda niciodata autografe la intamplare (cheltuieste bani ca sa printeze fotografii special pentru autografe si le poarta in mereu cu el), chiar si “vorbitul mult” l-a transformat in brand personal, desi acum pare ca il enerveaza ca toata lumea face referire la asta.

Pentru ca e ziua domniei sale, m-am gandit sa va arat cateva fotografii din tinerete ca sa va imaginati cam cum oftau mamele voastre cand aparea p eecrane. Avea un mega look occidental, intr-o epoca in care comunistii nu dadeau acces la nimic ce ar fi fost “de afara”.

Piersic a fost occidentul pentru multi.

P.S. va rog sa va uitati cum pozeaza in ftografia in care e cu Andra si cu Smiley (atitudinea, expresia fetei, privirea. E cel mai “star” dintre toti cei prezenti in foto.

1-Florin-tanar2-Florin-Piersic

Ana-Szeles-si-Florin-Piersic

piersic 3

Anna_Sz_les_florin piersicflorin piersic 3

florin piersic 1

 

florin piersic 4florin piersic 5

florin piersic 7

florin piersic ana szelesflorin piersic saptamana_nebunilor_

florin_piersic

florin_piersic2piersic 2

florin_piersic-3__largeflorin-piersic 7

florin-piersic 6

florin-piersic 8Florin-Piersic 9

Florin-Piersicflorin-piersic2

florin-piersic-angela-simileaflorin-piersic-printul-miskin-idiotul

florin-piersic-ultima-halta-spre-paradis

piersic andra si sjmileypiersic

piersic la revedere

 

Leave a Comment


× five = 10


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!