shutterstock_impossibleshutterstock_impossible

generatia A, tinerii de la care vine schimbarea

M-am uitat zilele acestea pe proiectele inscrise in “Generatia A” miscarea sociala a tinerilor care chiar vor sa schimbe ceva in tara asta.

La unii cunosc autorii, alte proiecte le stiu din activitatile precedente, dar o simpla lecturare a proiectelor (pe care le gasiti aici) iti da o imagine despre interesele tinerilor si, mai ales, iti da o speranta.
Unul dintre proiectele mele preferate din lista celor inscrise e Booksharing.ro. 0 platforma in care poti sa inscrii cartile pe care le-ai citit si vrei sa le dai mai departe sa se bucure si altii de ele.

Imi place mult proiectul asta nu doar pentru ca e “cu carti” ci pentru ca vorbeste de altruism, de interesul tinerilor pentru lectura si e pe un trend international, astazi tinerii nu isi mai doresc sa detina “ci sa se bucure de experienta”.

Imi mai place un proiect care vorbeste despre radacini si despre traditie, despre valorizarea unor oameni si a unor lucruri. Un magazin online pentru colectionari – de la autografe la monede. Il gasiti aici

Dar lectura acestor proiecte mi-a mai adus o lectie importanta, cea a perseverentei si a “luatului de la capat, cu fiecare proiect, fara sa conteze cat esti de mare.”

Tinerii de la Salvati copiii s-au inscris pe platforma desi notorietatea asociatiei lor e foarte mare. Dar ei stiu, din anii de experienta, ca mereu o iei de la zero, de la inceput – in fiecare an, cu strangere de fonduri, cu proiecte. In fiecare an, e un public nou de atins si de convins.

Daca stii pe cineva care are o idee care ar face diferenta in comunitate, da-i un link la site-ul Generatia A si roaga-l sa-si arate ideea lumii. Pe 17 februarie proiectele incep sa fie votate, iar cele mai bune 10 proiecte ajung articole in revista Business Magazin.

In plus, unul dintre cei care au propus proiectele primeste pe 17 feb un telefon Samsung Galaxy A 5.
*
Pentru lansarea Samsung – Seria Galaxy A 2016 al carui mesaj cheie este “ Tu esti generatia A” , Samsung a lansat platforma generatiaa.ro unde tinerii isi pot posta proiectele prin care vor sa aduca o imbunatatire lumii din jurul lor, proiecte cu care pot schimba, fie si cu o miime de milimetru, lumea.

One Comment Published

[…] Bazavan.ro […]

Leave a Comment


7 − = one


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!