Lammily papusha cu imperfectiuniLammily papusha cu imperfectiuni

Lammily, papusha cu forma realista a corpului, a venit in ro

Scriam anul trecut despre papusha Lammily care – cu mult inainte sa ajunga Barbie pe coperta Time – promova frumusetea reala, normala: o femeie cu picioare mai plinute (comparat cu Barbie), o persoana cu haine accesibile (din nou comparat cu Barbie)

Ei bine, papusa educativa Lammily a ajuns si in Romania.

Celebra păpușă educativă care a schimbat percepția reperelor de frumusețe se vinde acum și în România. Lammily este prima păpușă cu dimensiuni realiste ale corpului și accesorii menite să ajute copiii să înțeleagă că transformările corpului și micile imperfecțiuni sunt normale și întregesc frumusețea personală.

Lammily este prima păpușă la nivel internațional care aduce în atenția tuturor nevoia de normal și de acceptare a corpului uman așa cum este el, cu toate schimbările care intervin pe parcursul vieții și pe care uneori le acceptăm foarte greu sau deloc. Diferențele cu privire la aspectul fizic au notă discriminatorie, iar discriminarea nu își are locul într-o societate democratică modernă.

Lammily poate fi achizitionata pe www.lammily.ro la prețul de 163 Ron, impreuna cu accesorii care imita semne ale corpului si vestimentatii de vacanta.

Proiectul Lammily apartine lui Nickolay Lamm si s-a dovedit a fi un succes inca de la lansarea conceptului, din 2014. Intentia lui Nickolay a fost de a arata ca si normalul este frumos.

Lammily papusha cu imperfectiuni 1

Daca sunteti parinti si aveti fetite cred ca ar trebui sa aveti in minte ca si de alegerile voastre depinde cat de multa incredere de sine vor avea copilele voastre mai tarziu in viata. Sunt bucuroasa ca a parut si la noi trend-ul normcore (si in haine, dar si in jucarii) pentru ca, pe termen lung, va reaseza putin valorile in mintea tinerilor.

Leave a Comment


+ two = 5


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!