dad-bod-kendad-bod-ken

Scandalul Barbie si un Ken “normal”

Zilele trecute a facut valuri stirea cum ca Barbie va fi de acum incolo si in forme mai generoase, mai voluptoase. O lansare de noi papusi asezata pe trendul normcore (normal + hardcore) care incepe sa fie crescut pas cu pas de toate industriile care au treaba cu lifestyle-ul.

Lansarea a fost sincronizata cu o coperta TIME – super bun PR (pentru ca nu-si imagineaza cineva ca exact a doua zi de la lansare, hopa TIME a tiparit coperta si a si dus revista la standuri) si a mai acoperit dintr-un scandal mare legat de precedent lansare Mattel – Hello Barbie, prima papusha care poate purta un dialog intelligent cu proprietara ei.

barbie time cover

Hello Barbie are 2000 de replici presetate si, in functie de cite un cuvant cheie, poate schimba cursul discutiei. Scandalul a aparut de la faptul ca mai mult de jumatate dintre conversatii sunt despre moda si beauty si parintii spun ca fetitele care vor creste cu o asemenea papusha vor fi foarte foarte superficiale si cu o stima de sine foarte scazuta.

Am scris despre acest scandal aici.

In continuarea lansarii Mattel cu Barbie “normal” un artist pe nume Will McFadden a creat o papusha inspirata de un barbat normal si-a pus-o fata in fata cu Ken, iubitul lui Barbie cea slaba.

Daca e egalitate, sa fie si intre papusi.

barbie ken

Leave a Comment


seven − = 5


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!