600x600_cristina_bazavan600x600_cristina_bazavan

#ScoalaFlanco: Vrei sa vii la un curs despre storytelling, care e, de fapt, un curs despre viata? –

Sunt bucuroasa ca anul acesta fac parte din echipa de indrumatori de la #ScoalaFlanco, academia de cursuri gratuite pentru tinerii care isi doresc sa invete cat mai multe despre subiectele care le plac cu adevarat.

Sunt bucuroasa pentru ca stiu cat de frumoase sunt intalnirile acestea la care oamenii vin cu inima deschisa, pregatiti sa afle lucruri noi. E un schimb de energie minunat si promit sa ma pregatesc serios pentru intalnirea informala din dreptul meu. Si am vazut cat de frumoasa a fost experienta celor care au participat anul trecut la prima editie.

“Departamentul” ales pentru mine anul acesta este despre storytelling si mi-am propus sa fac exercitii care sa creeze o experienta astfel incat sa ne apara mai des in minte ca “fiecare om are o poveste, trebuie doar sa stii sa o asculti ca sa o poti spune”.
*
As mai vrea sa fac exercitii despre… toleranta.
Stiti ca daca ne uitam toti la un singur lucru, acelasi lucru, scriem povesti foarte diferite despre ceea ce vedem?

O sa vorbim si despre structuri narative care pot sa te ajute sa-ti spui povestea mai bine, dar si despre mici trucuri care te ajuta sa creezi o atmosfera potrivita ca subiectul din fata ta sa-si spuna povestea.

Mi-ar placea mult ca dupa intalnirea noastra, cei care vin la curs sa priveasca la ce e in jurul lor cu o curiozitate activa si sa stie sa puna in balanta aspectele negative, dar si cele pozitive ale povestii ca sa o relateze echilibrat.

Pare un curs despre scris, dar cred – cu participarea onesta a celor din sala – ca va fi un curs despre viata.

*
Intalnirea cu mine la “storytellingpesteasteptari” are loc pe 18 martie si tine 3 ore. Facem exercitii, spunem povesti, invatam despre structuri narative si ne deschidem mintile si inimile ca sa stim sa-i ascultam pe ceilalti sa le putem spune povestile.
Daca vreti sa participati, trimiteti un mail de inscriere la cristina.bazavan@gmail.com pana luni, 14 martie, si spuneti de ce ati vrea sa invatati despre “storytelling”.

Avem 40 de locuri , participarea e gratuita, singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti e sa ma convingeti pe mine ca sunteti interesati in mod real de acest subiect . Asa ca scrieti-mi de ce vreti sa stiti despre storytelling.
Cursurile se desfasoara in cea mai tehnologizata “sala de curs”, intr-un cadru informal si prietenos, showroom-ul Flanco din Baneasa Shopping City, incepand cu ora 10:30.
*
#ScoalaFlanco include in total 5 cursuri si un masterclass, pe diferite teme, la care inscrierile sunt gratuite. Daca va uitati cu atentie la programul de mai jos, veti vedea ca ne vom mai intalni la un masterclass cu oameni pentru care eu am un respect foarte mare: Carina Sava si Tudor Chirila, plus Tiberiu Albu, castigatorul de la Vocea Romaniei din 2014. Detalii insa la inceputul lui aprilie.

vizual calendar

2 Comments Published

8 years ago / Reply

Cum ma pot inscrie ? Nu am gasit pagina de inscriere pe site-ul Flanco …

8 years ago / Reply

Scuze, dar abia acum am citit partea u detalii la inceputul lui aprilie:d

Leave a Comment


× three = 6


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!