Adam Levine biographyAdam Levine biography

(Foto) In the mood for Adam Levine

Aseara a fost Maroon 5 la Bucuresti si, post concert, lumea s-a impartit in doua: bucurie si dezamagire.

Prea mult marketing si prea putin continut au zis unii, iar eu am zambit si m-am gandit sa va povestesc putin despre marketingul lui Adam Levine.

A fost inca de la inceput pozitionat ca un frumusel care se imbraca foarte bine, are o linie de haine casual care ii poarta numele, are un parfum care-i poarta numele si… pentru ca a avut mult eprobleme cu droguri de-a lungul timpului, au incercat sa-i spele imaginea implicandu-l in campanii umanitare sau educationale. Asa se face ca a fost imaginea unei campanii de informare asupra cauzelor acneei – cu marturisiri incluse despre cum si el, frumuselul, a suferit mult din cauza acneei -, dar si intr-o campanie pentru a intelege ce inseamna ADHD.

Deci, da, mult marketing. Iar businessul lui din afara muzicii ii aduce mult mai multi bani decat muzica in sine.

Dar exista si material bun de lucru.

In Romania stiu cel putin 3 barbati care au treaba cu muzica si se inspira teribil din hainele pe care le imbraca Levine.

Sa ne bucuram deci putin de … trupul si hainele lui.

Adam-Levine-underwear

adam-levine-the-voice-adhd adam-levine-style-evolution1adam-levine-profile adam-levine-people-s-choice-awards-2013-press-room-02

adam-levine-covers-the-hollywood-reporter adamlevine-610x460

adam-levine-4adam-levine-3 adam-levine-2

adam-levine-1adam-levine-001 adam-levine Adam Levine pictorial adam levine fashion line

ada levineadam levine pictorial 2adam levine pictorial 1

TORONTO, ON - FEBRUARY 18:  Singer Adam Levine Launches Signature Fragrances In Canada Exclusively For Shoppers Drug Mart at Soho Metropolitan Hotel on February 18, 2013 in Toronto, Canada.  (Photo by George Pimentel/WireImage)

5 Comments Published

8 years ago / Reply

whow! ce bucurie vizuala

8 years ago / Reply

Un fel de Tudor Chirila, daca se si dezbraca era perfect…pentru fete 🙂

8 years ago / Reply

Eu il plac oricum!

8 years ago / Reply

Aaaa…si nu mi se pare frumusel (papusel). Imi place ca nu se ia foarte tare in serios. Iar melodiile sunt super, sa nu uitam asta!

8 years ago / Reply

Mie unul, imi plac anumite piese difuzate si promovate de la el. Probabil daca as fi putut as fi mers si la concert. Faptul ca barbatii din Romania il considera un exemplu de atitudine si stil, este in urma promovarii sale extraordinar de bine

Leave a Comment


four × 7 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!