tabu de decembrie

E editia din an in care vorbim despre oameni care au fct fapte bune. imi e drag sa muncesc la numarul de decembrie si cred ca le e drag si colegilor mei.

Dar numarul asta mi-e mai drag decit toate celelalte. Aici doar citeva lucruri f personale pentru care ma bucur in mod deosebit la aparitia pe piata a lui tabu dec 2008

Imi place fotografia cu Ioana si Elena Basescu.

Mi-a plct si relatia dintre ele de la shooting, dincolo de orice ochi indiscret si fara nicio parada; se protejau si aveau grija una de cealalta, se vedea ca fiecareia ii pasa ca sora cealalta sa se simta bine. a fost frumos si emotionant si mi-a plct tare gestul Ioanei care, pt ca nu avea niciun loc liber nemachiat pe fata Elenei si nu o putea saruta, o mingiia pe virful nasului.

Imi place fashionul Laurei si al lui Bumbutz. Laura a avut un an incredibil de bun si l-a incheiat in glorie.

Imi plac oamenii din dosar si cei de la spatiu privat (romanii care au fct ceva important fara sa se bata cu pumnul in piept, au fct pt ca asta cred ei ca le era datoria). Unii dintre ei imi sunt prieteni. Si sunt fericita ca viata ne-a adus aproape.

Sunt mindra si, daca ar fi sa descriu corect, mi se umple sufletul de bucurie cind ma gindesc ca-l avem cu noi pe Cristi Lupsa a carui magie se simte in Lear – Regii mor in picioare (la care au lucrat cu drag si entuziasm Lavinia Gliga si Georgiana Ilie), dar si la povestea cu Mos Craciun care locuieste in Bucuresti ( unde a adus-o pe Ana Onisei pe un cu totul alt drum decit plecase).
Cu abordarea lui magica asupra subiectelor si cu povesti speciale va veti intilni la anul mult mai mult.

Sunt happy cu creatiile celor care ne-au oferit si anul acesta designul pt hirtia de ambalaj pentru cadouri; preferata mea e cea creata de Olah.

Si-am un motiv special de mindrie: suplimentul pentru barbati tabu. Dar pentru el fac un blog special.

pentru toate acestea, mai mult ca niciodata, imi doresc sa cititi tabu de decembrie.

5 Comments Published

15 years ago / Reply

Tu tot timpul spui, referitor la diferite subiecte, ca faci bloguri speciale. Ar trebui sa ai 20 de bloguri pana acum, unde sunt?

15 years ago / Reply

🙂
am aceasta exprimare din experienta mea pe 360 unde aveam “compose blog entry”.

ale mele bloguri speciale sunt entry-uri separate, cu un spatiu generos acordat subiectului.

in cazul suplimentului cred ca de luni va exista chiar un blog al lui. dar eu am sa fac un entry pe larg aici, mai incolo.

seara frumu.

15 years ago / Reply

in sfarsit materialul cu si despre Annie Leibovitz 🙂 mi-nu-nat!

[…] Adica va scrie si va edita. Cristina Bazavan, redactorul-sef, vrea povesti mai multe in revista si, dupa cum scrie chiar ea pe al sau blog, il considera pe Cristi drept cel mai potrivit om pentru […]

[…] o serie lungă de articole pe care le voi edita acolo (sau le voi scrie). După cum a spus şi Cristina (Brăduţ a fost mai direct), din ianuarie voi fi senior editor la Tabu. December 17, 2008 | […]

Leave a Comment


one × 5 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!