barbatiebarbatie

Londra din telefon

pina duminica pe 4 septembrie am fost la Londra. pentru ca am plecat repede la Istanbul (pentru fashion show Mango toamna iarna 2011) n-am apucat sa scriu prea multe despre excursia mea british.

iata Londra, de saptamina trecuta, din telefonul meu.

*
ca de fiecare data. totul la londra incepe cu fish & chips + bere. nu ma intereseaza ca nu e sanatos (am citit ca berea e f buna pt sanatate, o sa va demonstrez curind)

***
the pavilion hotel- cotat de vogue si harpers bazaar intre cele mai chic hoteluri londoneze. multe sedinte foto s-au facut aici. o combinatie eclectica de oriental cu vintage britanic. preturi f f accesibile cu o singura problema… e pe edgware road adica in cartierul arabilor si, uneori, iti bat in cap propriile prejudecati “daca dau cu bomba?”

***
olimpiada din 2012 a transformat londra intr-un santier; in trafalgar square un ceas arata cite zile si ore mai sunt pina la ceremonia de deschidere. asa m-am prins ca olimpiada incepea fix peste 1 an din ziua in care eram acolo: 31 august.

***
tot in trafalgar square: reproducerea unui tablou de Van Gogh cu ajutorul unor plante/ ierburi, un mesaj pentru protejarea mediului.

***
lene

***
tot lene. in hyde park la micul dejun – prelungit spre prinz- pe o terasa cu lacul in fata. pescarusii mincau si ei cot la cot cu toata lumea…

***
cai

***

shopping

***
tot shopping, coco de mer – un erotic shop premiat pentru rafinamentul lui

***
bookshop theatre, pe strada the cut foarte aproape de The Old Vic. toate cartile aveau legatura cu teatrul:)

***
ceai, of cors. intr-o ceasca din colectia limitata Illy. am cumparat si eu cesti din aceasta colectie speciala, in experimentul MasterCard.

***
vitrina care anunta inceperea scolii

***
surorile mele, gistele, aici in inot sincron, cu – ma iertati- fundul in sus. tot in hyde park. dar in alta dimineata. si da, tot pe terasa aia.

*********
imaginea care m-a emotionat cel mai tare din londra de data asta: in expozitia fotografiilor de presa premiate pe 2011. fotografia era mare, aproape 2 metri latime, si durerea celor doi barbati te lovea in stomac si-ti tisnea prin ochi.

mi se pare ca e una dintre cele mai frumoase imagini ale barbatiei.

iata fotografia originala cu explicatiile din competitie.

Adam Dean
Panos Pictures
Two US Army soldiers wounded in an IED blast console each other as they are treated on board a medical evacuation helicopter from Charlie Company, Sixth Battalion, 101st Aviation Regiment. Kandahar, Afghanistan. June 13th 2010

e foarte frumoasa aceasta expozitie; o puteti vedea aici

5 Comments Published

13 years ago / Reply

Frumos, aproape de invidiat dacă invidia n-ar fi un păcat. Wait, eu nu-s religioasă, deci te invidiez! 🙂

13 years ago / Reply

Jocurile olimpice sint intre 27 iulie – 12 august, era dereglat ceasul sau anunta altceva 🙂

13 years ago / Reply

faine poze. cred ca ai avut un sejur placut si ma bucur ca ai avut si zile insorite. Pentur ca de luni au inceput ploile. Despre cartierul arab si “daca dau cu bomba”, noi spunem mereu ca unde sunt ei, e cel mai safe. Doar n-o sa-si arunce in aer propriile afaceri. 😀

mi-a placut foarte mult fotografia lui Dean.

13 years ago / Reply

imi place prima poza 🙂 e foarte sugestiva

am fost si eu inlondra si mi-a placut destul de mult !

[…] lumea de la Stockholm (in ianuarie) pina la New York (in decembrie) cu escale la Bologna, Florenta, Londra, Istanbul, Caraibe, Bruxelles, […]

Leave a Comment


− five = 0


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!