lovelove

si eu te iubesc Manole :)

Marius Manole tocmai ce mi-a facut o declaratie de dragoste la el pe blog, pentru care ii multumesc.

motivul pentru care scriu acum e insa ca sa spun si partea mea de story din ce spune el pe blog:)

1. ieri cind ne-am intilnit din intimplare, am fost atit de bucuroasa ca aveam cui sa-i spun (si sa ma si inteleaga) despre spaimele mele de la conferinta BBDO, incit am neglijat-o pe Cristina, jurnalista despre care el scrie. N-am fost foarte politicoasa si nu m-am conversat f mult cu ea. (Imi pare rau Cristina. dupa cum ai vazut, aveam ceva of-uri de expus la Marius)

2. ma bucur ca pe Cristina a convins-o opinia mea despre ce a scris ea, ca sa nu mai renunte la jurnalism. E flatant sa stii ca poti sa-i tii pe unii oameni pe drumul pe care si-l doresc, dar li se pare greu, si poti sa-i tii doar din vorbe bune. Ce vreau sa spun insa e ca, drumul asta in jurnalistica e greu si dureros si numai in tine o sa gasesti resursele adevarate ca sa tii cararea dreapta.

3. ma bucur ca Manole are blog si ca ii puteti vedea atentia pentru detalii, curiozitatea si – mai ales- simtul stirii si al povestii. ma si oftica pentru ca , uneori, face audienta mai mare decit mine cu postarile lui:) dar sunt foarte mindra de tine, Marius. si ma amuz de fiecare data cind te intervieveaza cineva care ma stie si pe mine si-mi spune dupa aia (cum a facut Onisoit) “cit de tare semanati”. eu raspund amuzata: “suntem nascuti in aceeasi zi, dar el e un pic mai tinar; pina si la asta m-a luat.”
o sa vedeti foarte foarte curind, via Marius, ca daca muncesti serios cu blog-ul tau incepi sa ai si alte beneficii nu doar aprecierea publicului. (si de asta sunt f mindra de tine!)

4. si eu te iubesc manole, stii asta.

5. sunt generoasa: n-am nicio problema sa te impart cu toate fanele tale:)

6. week end frumos tuturor.

5 Comments Published

12 years ago / Reply

Si eu va iubesc pe voi amandoi!! Am citit blogul lui Marius si pe’al tau, si ma simt ca trebuie sa va declar dragostea mea pt voi! Doi! Amandoi!!! Asta’mi inspirati! N’am fost io cu barca cu voi, da’s cu sufletu’ la gura cand va citesc si ma bucur, ma bucurati! Tare!
Marcela aviatoarea:)

12 years ago / Reply

printesa franceza, cind mai poposesti pe meleagurile noastre?

12 years ago / Reply

lucky me, eu pot sa va iubesc si sa ma bucur de amandoi! :))

12 years ago / Reply

Cristina, daca nu ai fi pe fuga nu ai fi tu..asta este farmecul tau..in plus, intr-o singura zi am intalnit doi oameni fermecatori si cumplit de simpatici..asa ca mai norocoasa de atat nu pot sa fiu..

weekend frumos

[…] iubesc pe Marius Manole, am mai spus-o si aici, ca raspuns la iubirea lui:), dar astazi vreau sa va povestesc cit de mindra sunt de […]

Leave a Comment


six × 9 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!