Marius ManoleMarius Manole

Il iubesc …

Il iubesc pe Marius Manole, am mai spus-o si aici, ca raspuns la iubirea lui:), dar astazi vreau sa va povestesc cit de mindra sunt de el.

Acum mai bine de un an pe cind mergeam catre Hospice Casa Sperantei la Brasov (aici articolul pe care l-am scris despre Manole fatza in fatza cu citiva Oscar -i reali, cu trimitere la Oscar si Tanti Roz), l-am stresat sa-si faca blog. dar nu era momentul potrivit pentru ca , dupa ce si-a facut un blog pe wordpress, a renuntat la el. “n-am ce sa scriu”, a zis repede, speriat de cine stie ce.

anul asta, la Festivalul Anonimul avea deja un domeniu al lui si, iar, l-am batut la cap. doar ca evanghelizarea mea in ale bloggingului a fost, de data aceasta, pe un teren fertil, pentru ca la Anonimul a avut cele mai creative solutii de subiecte pentru blog. dupa care l-a atacat virusul competitiei si-a inceput “lupta” pe mariusmanole.ro

astazi Marius nu e doar actorul care face sute de femei sa ofteze dupa cite o prestatie la TNB (ma iertati, stiu ca te enerveaza aceasta exprimare, dar… e reala), ci si un blogger implicat in campanii.

si sunt mindra, tare mindra de el.

Marius Manole alaturi de Cosmin Bumbut, Ovidiu Buta si Suzana Dan ofera continut pentru Swipe Magazine , revista online de lifestyle inspirata de noul smartphone Nokia N9.

articolele lui Marius le puteti citi aici. sunt super simpatice si, evident, exclusive. pentru ca el are acces in culise cum n-ar avea niciun alt jurnalist/blogger si are deja creata o intimitate cu actorii/regizorii.

il invidiez putin pentru intimitatea asta, dar ma bucur foarte foarte tare ca Nokia l-a ales pentru aceasta campanie. Marius e cel mai bun exemplu ca daca muncesti sustinut (chiar si cind esti vedeta, tot trebuie sa muncesti, ba muncesti mult mai mult adesea) poti avea succes. si daca ati vedea cit de preocupat este sa gaseasca subiecte care sa conteze pentru Swipe, ati intelege ce spun prin ” a munci sustinut”.

Bravo Marius. stiai ca te iubesc, dar acum zic si ca sunt foarte mindra de munca ta ca blogger:)

sunt un evanghelist bun in ale bloggingului, iata un alt exemplu: tehnodiva🙂

3 Comments Published

12 years ago / Reply

Da, da, si eu il admir si il iubesc tare pe Marius, chiar daca nu i-am zis niciodata 🙂 Te invidiez maxim ca il cunosti personal. Felicitari amandurora: lui Marius fiindca ne da atatea motive de mandrie, si pe scena, si pe blog, iar tie pentru ca nu incetezi sa ne surprinzi si sa ne rasfeti zi de zi cu articole despre oameni deosebiti, care ne rasfata la randul lor cu har.

12 years ago / Reply

Cristina, ne amintim cu mult drag ziua in care, impreuna cu Marius Manole ne-ati vizitat la Hospice. In drumurile voastre, nu ne ocoliti! Va asteptam cu drag! avem atat de multe sa va povestim…

12 years ago / Reply

Eu il admir si il ador pe Marius pentru pasiunea lui pentru teatru si pentru felul in care se implica pana la capat in tot ceea ce face , este un om special si ma bucur ca mai exista astfel de oameni in tara asta…
Frumos articol si multumesc ca l-ati facut pe Marius sa mai scrie, eu spun ca scrie bine asa cat ma pricep eu…

Leave a Comment


nine + = 17


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!