wpid-web_futuristicwpid-web_futuristic

tehnodiva – tineti minte acest nume

tehnodiva este un blog creat de o tinara pasionata de tehnologie, Alexandra Sanduleasa, pe care mizez ca in maxim un an va fi unul dintre cele mai cunoscute in domeniu.

de unde stiu ca blogul asta va avea succes?

Alexandra a fost la seminarul pe care l-am tinut la Blogoree acum citeva saptamini, dar atunci avea un blog personal generalist. a prins din prima ideea nisharii blogului, si-a identificat imediat competentele si, in exercitiile aplicate pe blogul ei din cadrul seminarului, a avut cele mai multe exemple.
mi-a fost evident ca e pasionata de nisa tehnologiei, ca o intelege si ca poate imprima o dinamica speciala blogului ei.

in plus, dintre toti cei care au fost in duminica aceea la seminar, Alexandra e singura care si-a dus mai departe proiectul (si-a cumparat chiar un domeniu nou). si-o face intr-un mod impecabil: curat, structurat, cu toate informatiile targetate, cu un nume -brand care descrie clar pozitionarea.

uitati-va numai la descrierea blogului, afisata la sectiunea “despre” si veti intelege cit de clar ii este ce va face de acum incolo:)

*

TEHNODIVA este un proiect despre tehnologie, gadget-uri, telefoane mobile, aplicații și accesorii cu care ne întâlnim în viața de zi cu zi dar care uneori ne mai dau bătăi de cap.

Găsim tehnologie în fashion, shopping, cooking, muzică, filme sau travel. De ce să nu ne folosim de cele mai bune trucuri pentru a ne bucura zi de zi, de o viața mai frumoasă?

Veți găsi 3 articole noi în fiecare săptămână: luni, miercuri și vineri, uneori poate mai multe, dacă inspirația lovește.

Cine scrie?

Alexandra Sănduleasa. Am 24 de ani, și-mi plac gadget-urile, moda, filmele și muzica. Toate astea le vei gasi în ce scriu.

*

Bravo Alexandra. sunt mindra de tine, cind vad lucruri ca blogul tau creat dupa un seminar la care am fost trainer imi spun ca, in ciuda timiditatii mele, as mai tine inca 1000 de ore de training. pentru ca nu e in zadar.

Bafta multa!

5 Comments Published

12 years ago / Reply

Tehnodiva este unicul proiect pe care l-am vazut in ultimul an cred care se vede ca este gandit mai mult de 2 zile, se vede ca exista pasiune in spatele lui si se vede ca bloggerul scrie exact despre ce ii place, ca sa nu mai spunem si faptul ca e o nisa in care era timpul sa apara si o femeie care stie ce spune. Sunt total de acord si sunt si eu sigur ca in maxim un an va avea succes. Doar sa nu ne suprinda si sa fie mai rapid decat atat, ceea ce ar fi grozav totusi pentru ea si pentru blogosfera noastra care monetizeaza in mare parte doar bloguri generaliste.

12 years ago / Reply

sa dea domnul sa fie mai repede, nu o sa se intristeze nimeni:)

[…] sunt un evanghelist bun in ale bloggingului, iata un alt exemplu: tehnodiva […]

12 years ago / Reply

Ma bucura mult articolul tau. Iti multumesc 🙂

12 years ago / Reply

Wow! Bravo ei! Din pacate, mie imi face net-ul figuri si nu mi se deschide blogul, dar sigur o voi urmari.

Daca ar mai exista vreun training, eu as veni, desi eu am nevoie de mai multe dintre cele 1000 ore nu doar de una.

Leave a Comment


1 + one =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!