legends_of_the_fall_-1legends_of_the_fall_-1

legends of the fall

printre cadourile de Craciun am primit si filmul Legends of the fall

“l-am vazut cind eram pustoaica”, am ris. “nu-mi mai aduc aminte daca atunci mi-a placut brad pitt, dar acum clar nu-mi place”

“nu-i nimic, te mai uiti o data la el”

“ma mai uit, sigur. dar de ce?”

“poate inveti ceva din el”

“ce?”

nu mi s-a spus ce…

m-am uitat. n-am avut rabdare pina la sfirsit (cit sa-l vezi pe Brad Pitt alergind cu calul prin niste peisaje frumoase?! da, bine, stiu ca filmul nu e doar cu/despre asta, dar are 2!!!! ore ), am mai dat pe repede inainte si-am abandonat cu totul cind moare EA.

acum nu stiu ce ar fi trebuit sa invat din el… daca banuiti, please help… nu ma mai uit inca o data la el, nici sa ma impusti.

tre sa vad niste filme cu criminali, niste action, ca m-am saturat de printzesit …

9 Comments Published

11 years ago / Reply

si eu l-am vazut demult, dar din cate tin minte principalul mesaj transmis era ca in orice epoca, pe langa “cursul firesc” al vietii, exista oameni deosebiti care ies din tipare si fac “fapte neobisnuite” fiind priviti ca niste ciudato-rebeli cu lipici pentru acea parte a sexului frumos care-si doreste o viata cu mai multa actiune.. e un fel de film de promovare al statutului de sex-simbol pentru Brad Pitt, nu are prea mult talc filosofic. asta-i o parere… 🙂 PS: daca vrei sa revezi un film cu criminali(nu cred ca nu l-ai vazut deja…), incearca Se7en cu acelasi printisor, dar intr-un rol mult mai bun 😉

11 years ago / Reply

mai bine Usual Suspects, pentru Kevin Spacey care e si in Se7en:)

11 years ago / Reply

Eu cred ca filmul “spune” despre iubire si acceptare, despre detasare si intelepciune. Despre nuante de gri si despre puterea de a merge mai departe.

11 years ago / Reply

iar EA, sursa “relelor”, moare :)))
aici m-am oprit cu vizionarea, de asta am aceasta remarca:)

11 years ago / Reply

Sa iti spun un secret: desi mi-a placut filmul, mi s-a parut de fiecare data cand l-am vazut ca finalul nu e “ala bun”, ca e fortat si tragic, moralist si, prin urmare, fals. Mi-ar fi placut un final linistit, sa raman cu filmul, nu cu finalul…sper sa aiba logica ce spun :).

11 years ago / Reply

Nu mai tin minte nimic din filmul asta… mi-ai facut in schimb chef sa revad Interview with the Vampire :)) lansat tot in 94, daca nu ma lasa memoria complet.

11 years ago / Reply

Buna Cristina.
Nu inteleg din cele scrise de tine,daca acest cadou si indemn vine din partea unui barbat sau femei.
Poate,daca vine din partea unui barbat,iti sugereaza sa nu mai fii atat de calculata,organizata,si sa iti lasi inima sa aleaga,sa vezi unde te duce.
Era doar o parere,sper sa nu te deranjez.

11 years ago / Reply

citez din autorul cadoului “nici pe departe”

ma rog a mai zis sa pun mina sa vad filmul pina la capat ca solutia nu o sa vina de pe blog, ci din mintea mea… dar mi-e leneeee, mai sunt 20 de min, mai distractiv e sa va dati voi cu presupusul:)

11 years ago / Reply

Eu cred ca ideea filmul e ca baietii rai nu pot fi schimbati, baietii rai ofera experiente, nu relatii. Pasiune, nu iubire. Momentul, nu eternitatea.

Leave a Comment


six + 8 =


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!