IMG_3237IMG_3237

sa nu te lasi molipsit

am mai spus ca-mi plac interviurile din seria “Momentelor insufletite de Silva Dark” – intr-o vreme in care internetul romanesc n-are foarte mult content original, interviurile astea sunt aur curat.

si pentru ca sunt postate online, ramin marturii pentru totdeauna despre viata unor oameni speciali.

azi am vazut un nou interviu, cu Marius Bodochi.

Nu l-am cunoscut niciodata pe domnul Bodochi , desi l-am vazut in multe spectacole/filme, dar dupa interviul asta – simtindu-l cum este ca om – mi-am dorit sa fac si eu un interviu cu dinsul.

Pentru mine domnul Bodochi e unul dintre actorii pe care regizorii l-au folosit mai mult pentru chipul lui special si nu i-au dat multe posibilitati ca sa-si exprime “interiorul”, asa ca de cele mai multe ori cind a avut o mica sansa sa arate energia care clocoteste pe dinauntru a facut-o cu toate resursele, uneori exagerind.

in plus, mai are in mintea mea – sa ma ierte pentru ce spun – imaginea “manhood”, a barbatiei, a spiritului macho. nu e nicio conotatie negativa in ce spun, are un chip si o exprimare foarte foarte “barbatoasa”, masculina.

dar l-am avut acum in interviul acesta in care vorbeste despre cum sa poti sa ai o viata linistita, despre prezent si cum tot ce ai facut ieri e “la revedere” si mi s-a parut foarte tare.

zice undeva ca e important sa nu te lasi molipsit si explica cum a invatat dinsul asta.

cam frumos.

2 Comments Published

11 years ago / Reply

ei, in cluj, marius bodochi era numarul 1 la teatrul national. tot liceul meu de fete era indragostit de el… doar in bucuresti a devenit pestele mic in oceanul cel mare.
si da, poate fi intns 🙂 bodochi in “saptamana luminata” a lui maniutiu nu se poate uita nici dupa vreo 15 ani! si nici in “marat sade” si nici in “regina mama”.

[…] sa nu te lasi molipsit […]

Leave a Comment


six − = 5


Aboneaza-te la newsletter

Adresa de email:


Aboneaza-te!