n-am mai fost de ceva vreme la Origo, cafeneaua aceea minunata de pe Lipscani in partea de jos, de dincolo de Calea Victoriei.
am mai scris ca sunt prietena cu Mihai Panfil, domnul care face magie cu cafeaua acolo, si ca ii datorez multe din lucrurile pe care le stiu despre cafea.
astazi mi-am fixat o intilnire acolo si la recomandarea fetei care ne servea am gustat ceva din meniul de vara, ceva care se numeste
Molecular Affogato – o spuma moleculara de espresso, alaturi de o cupa de inghetata rece
a fost senzational la gust, drept si pentru care am cercetat tot meniul, am vazut minunatiile noi, am cerut fotografii si acum vi le arat si voua. o sa vi se faca pofta sunt sigura.
· Coffee Soda- cafea cu sifon si o usoara aroma de portocala
· Ciresar- o bautura de inspiratie 100% romanesca, cu ingrediente traditionale: palinca si suc de mere si un eventai de mar caramelizat
· Zinger Tea – Mușețel, rooibos, căpșune și cireșe, rom Sailor Jerry
· Notes of Passion – un mix de citrice si rom, alaturi de un pahar de spumant rece
· Sinergy – Vin roșu, piure căpșuni, cherry brandy, alaturi de cubulete de cheedar si cheese
am spus de multe ori ca-mi place la Origo. locul arata f f simplu, minimalist, nu e cu nimic ostentativ, scaune si masute din lemn. si asta pentru ca toata atentia cade pe cafea, ceaiuri si cocktailuri, pe experienta pe care consumatorul o are in raport cu ce consuma.
sa-i vizitati, o sa va placa foarte mult sunt sigura. ii gasiti aici